Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Dídac Plana: "La Champions és la competició que el club vol guanyar, la responsabilitat és màxima"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el porter del FC Barcelona de futbol sala

Dídac Plana: "La Champions és la competició que el club vol guanyar, la responsabilitat és màxima"

Dídac Plana: "La Champions és la competició que el club vol guanyar, la responsabilitat és màxima"

04:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701264373184/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dídac Plana, porter del FC Barcelona de futbol sala, ha estat al 'Què t'hi Jugues!' per parlar sobre com es veu aquesta temporada, quina és la situació de l'equip i què espera el vestuari aquest any a la Lliga de Campions de la UEFA de futbol sala. Degut a la lesió del seu company Miquel Feixas, Plana està jugant més minuts, però després de 14 temporades a Primera Divisió, pel jugador "no és una cosa nova i no suposa una dificultat". Per a ell, jugar més significa "més constància, més treball i, sobretot intentar cuidar-me molt més perquè l'exigència és molt gran, però no em suposa cap esforç extra", ha reflexionat Dídac Plana als micròfons de SER Catalunya.

L'equip arriba a la ronda 'élite' de la Champions amb diverses baixes i, per tant, amb més minuts acumulats. "L'equip s'adapta a les situacions que hi hagin", ha deixat clar el porter, perquè sense tenir en compte la derrota a l'últim partit de lliga contra l'Inter Movistar, "hem fet els deures pràcticament cada setmana contra tots els rivals", ha explicat Plana, qui ha recordat també la victòria al derbi contra l'Industrias Santa Coloma en "un partit molt exigent".

L'objectiu, arribar a la Final Four de la Champions

Arribar a la Final Four de la Champions és l'objectiu? "Les ganes sempre són les mateixes, és la competició que tots volem guanyar, és la competició que el club vol guanyar, per tant la responsabilitat és màxima i és un dels objectius principals de la temporada", ha deixat clar Dídac Plana als micròfons de SER Catalunya, qui no ha oblidat l'eliminació de la temporada passada. "Per com es va donar i per com va anar, penso que tots hem apuntat a la llibreteta els errors que vam cometre i espero que en aquesta ocasió els tinguem ben apresos i que siguem conscients en cada moment del que ens estem jugant", ha analitzat el porter del FC Barcelona al 'Què t'hi Jugues!'.

La importància de la mentalitat

Els joves estan tenint un paper molt important a l'equip perquè "hi ha moltes baixes i necessitem suplir-les amb nanos de la cantera", ha explicat Dídac Plana. A més, Plana creu que "qualsevol repte esportiu s'ha d'afrontar sempre amb la mentalitat de que et pot fer millor esportista, de que et pot fer fer un pas endavant a la teva carrera i per això els joves tenen una oportunitat única i irrepetible d'aixecar el cap i dir aquí estic jo i jo vull jugar a això, vull ser professional d'aquest esport i vull intentar estar algun dia al primer equip", ha sentenciat Dídac Plana, porter del FC Barcelona de futbol sala als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00