Fútbol

L'Uni busca el ple de victòries a l'Eurocup

Les de Laura Antoja volen confirmar l'accés a la següent ronda ja sense Kelsey Mitchell, que demà podria desvincular-se

ESPORTS 29/11 AQUI GIRONA

ESPORTS 29/11 AQUI GIRONA

10:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701270243325/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

Uni Girona tancarà avui la fase de grups de l'EuroCup davant el Piestanske Cajki a Fontajau a partir de les 19:15 en un partit en el qual les d'Antoja volen aconseguir la sisena victòria en sis partits, en una cita en la qual ja no hi serà Kelsey Mitchell, que si no hi ha cap novetat ja no tornarà a vestir la camiseta de l'Uni i la seva marxa podria ser oficial demà mateix.

L'Uni Girona tancarà avui la primera fase d'aquesta Eurocup en la qual ja està classificada pels 32 de final, però que ha d'acabar invicte si vol assegurar-se tenir un dels coeficients més alts i, per tant, enfrontar-se a un equip pitjor en la propera eliminatòria. Abans de l'inici d'aquesta jornada les gironines són el quart millor equip de la competició, però avui s'ha de culminar el bon treball davant un equip dur, contundent i amb el qual fins i tot va haver-hi tensió en el partit d'anada.

Guanyar l'Eurocup és un dels objectius de l'Uni per intentar retornar a la màxima competició europea la temporada que ve, però el primer dels passos és acabar sense concedir ni una derrota aquesta primera fase, un objectiu que, en cas d'aconseguir-se, farà que l'staff i l'equip guanyin en confiança i seguretat.

La marxa de Kelsey Mitchell, a hores de concretar-se

Kelsey Mitchell, que avui ja no serà amb l'equip per estar amb la selecció d'Estats Units al 3x3 de Puerto Rico, però que tot apunta al fet que no tornarà ja a Fontajau. Així està la situació amb la nord-americana, no hi ha marxa enrere i no tornarà a Girona per jugar, potser si per recollir les seves pertinences després d'aquest 3vs3 que és aquesta setmana i que acabarà el diumenge, però l'acord, tal com reconeix la mateixa entrenadora, és a detalls de tancar-se i podria fer-se oficial demà.

I si marxa Mitchell... tocarà que Laia Palau mogui fitxa...

És una obvietat, perquè et marxa la teva estrella, la jugadora que havia de ser la referència del projecte i la líder marxarà, amb tot el que això comporta, perquè l'encert de 3, l'anotació... caurà en picat i això fa que Antoja necessiti un substitut al nivell i sobretot que capti l'atenció del rival per a poder explotar el joc interior que té l'Uni, que és de molt nivell.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00