Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Marcet: "Per mi Iñaki Peña és l'exemple"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' en Jaume Marcet parla d'Iñaki Peña i els porters del futbol base del Barça

Jaume Marcet: "Iñaki Peña és l'exemple"

08:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701954959048/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En Jaume Marcet ha parlat d'Iñaki Peña i les alternatives de Xavi al futbol base del Barça en cas que Peña pateixi alguna lesió durant els mesos que substituirà a Marc-André ter Stegen, qui es sotmetrà a una intervenció per la seva lesió a l'esquena.

Marcet creu que Iñaki Peña es mereix ara tota la confiança perquè "és un porter que ja és madur, té vint-i-quatre anys, és molt jove encara, ha passat una cessió, ha tingut el moment de paciència, ha esperat el seu moment". A més, considera que tot i tenir un petit error en els próxims partits, Peña s'ha guanyat que es continuï confiant en ell. "És un porter amb un caràcter fantàstic" ha afegit als micròfons de SER Catalunya.

Jaume Marcet s'ha desfet en elogis al porter alacantí, "per mi ara mateix hauria de ser el mirall per tots", ja que Iñaki Peña va arribar amb onze anys al Barça i "ha tingut ofertes, ha aguantat suplències, ha anat cedit, no s'ha queixat, i quan li arriba el moment rendeix", ha explicat. "El que ha passat amb Iñaki per mi és excepcional. Un porter que fa dos anys que no juga, el dia que el necessitis et rendeix molt bé, és molt difícil", ha declarat al 'Què T'hi Jugues!'.

Les alternatives al futbol base del Barça

En cas que Iñaki Peña patís una lesió, els dos altres porters que podrien substituir-lo són l'Ander Astralaga, un dels dos porters del Barça Atlètic amb 19 anys, i en Diego Kochen, de 17 anys i un dels porters del Juvenil A.

"Em sembla que no és un porter madur per ser titular al Barça, però si hi hagués un accident i ha de jugar un dia ho pot fer bé, perquè és un molt bon porter i està preparat" ha dit Jaume Marcet sobre Ander Astralaga. De Diego Kochen, Jaume Marcet opina que "és el futur del Barça. Té físic, té caràcter, ho té tot".

"Per galons, Astralaga és el segon i Kochen el tercer, però ja hem vist que Xavi s'ho salta això [...]. Si li passés alguna cosa a Iñaki, vull veure què decidiria Xavi" ha conclòs Jaume Marcet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00