Llapis de memòriaLlapis de memòria
Sociedad

Salvador Sobral: "Em plantejo viure a Barcelona, m'encanta aquesta ciutat"

El cantant comparteix les seves arrels musicals i com veu el seu futur personal i professional

Salvador Sobral: "Em plantejo viure a Barcelona, m'encanta aquesta ciutat"

Salvador Sobral: "Em plantejo viure a Barcelona, m'encanta aquesta ciutat"

54:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1706603584045/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui connectem el 'Llapis de Memòria' de Salvador Sobral, un músic que ens va enamorar quan va guanyar el Festival d'Eurovisió 2017 i que ens ha seguit enamorant després amb el seu art. Perquè el convidat d'avui és molt més que la cançó que va fer guanyar el seu país, Portugal. Salvador Sobral és emoció, èxtasis, optimisme, ritme, sensibilitat, connexió, sentit de l'humor i una mica de futbol. Un home que va viure a Barcelona, que va aprendre el seu ofici cantant en "baretos" d'alemanys borratxos a Mallorca i que ara viu entre Portugal i França i que el proper 8 de febrer actuarà al Gran Teatre del Liceu.

Al ritme de 'Porque canto' una cançó seva, encetem el seu 'Llapis de Memòria'. "A vegades oblido perquè canto, hi ha tantes coses a la indústria musical que no té a veure amb la cançó i la meva veu, a vegades ens oblidem de l'essència", explica el cantant que amb aquesta cançó remarca totes les raons per les quals canto.

Fa poc més d'un any que el cantant és pare, en aquest període Sobral està gaudint de la seva filla: "És una nena molt feliç sempre. Li canto, però mai per adormir-la. La música és per estimular-la, no per dormir, si ella s'adorm quan jo canto això no és una bon senyal". El cantant explica que ara viu entre París i Lisboa, però que li encantaria viure a la capital catalana, ara ell i la seva família s'ho planteja perquè Barcelona té tot el que necessiten.

El programa

El 'Llapis de Memòria' és un programa conduït per Òscar Moré, cada dia de 15h a 16h a SER Catalunya, amb un propòsit tan simple com efectiu i emotiu: recórrer la trajectòria vital dels nostres convidats a través de les cançons que han marcat la seva vida. És a dir, utilitzar el gran poder de la música com un àlbum de fotografies que evoca records, olors, moments, etc.

No cal dir que pel 'Llapis de Memòria', hi passen convidats de totes les professions, gènere, edats, classes socials, ètnies... Bàsicament, per què estem convençuts que tots i cadascun de nosaltres, tenim el nostre Llapis de Memòria. Com deia l'escriptor francès Victor Hugo: "la música expressa allò que no pot ser dit, i allò que és impossible mantenir en silenci".

Andrea Ruiz García

Andrea Ruiz García

Graduada en Medios Audiovisuales por la Universidad Pompeu Fabra y Máster en Social Media. Realizó prácticas...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00