Fútbol

Stuani: "Guanyar al Bernabéu pot marcar un abans i un després a la Lliga"

El davanter uruguaià reconeix que el vestidor és "conscient" de la dificultat del repte, però assegura que tenen "il·lusió i motivació" per superar al Madrid

ESPORTS 07/02 AQUI GIRONA

ESPORTS 07/02 AQUI GIRONA

15:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707318342291/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Ambient al vestidor: “Estem amb molta il·lusió. És una setmana diferent perquè sabem com n'és d'important i el que ens estem jugant. Hi ha un ambient molt bo i lequip té una mentalitat molt positiva. És un partit vital per als nostres objectius, és en allò que volem incidir i hem de tenir mentalitat competitiva, com la que estem tenint durant tota la Lliga. Jugar contra el Madrid i prendre-li el liderat és més que una motivació. És un partit especial”.

Marcar al Bernabéu: “He tingut la sort de tenir experiència de fer gols al madrid i és una cosa molt bonica. Tinc un gran record. Però el que vull més és marcar perquè l'equip tingui possibilitat de sumar punts. Sempre que es pot marcar davant d'un rival de talla mundial em dóna satisfacció, però sempre que doni punts”.

Opcions a guanyar el títol de Lliga: “Aquest partit pot marcar un abans i després. Arribem en una situació immillorable per poder lluitar per un objectiu tan ambiciós com és la Lliga. Per nosaltres això és un somni, poder viure i disputar les primeres posicions de la Lliga és espectacular. Li donem la importància que es mereix i és una responsabilitat. És un moment ideal per anar al Bernabéu i guanyar. Si ho fem sí que podríem parlar de lluitar per la primera posició. Però això no ha canviat la nostra manera de veure o orientar cada partit. No volem anar més enllà del partit a partit. És la nostra realitat i hem de tocar de peus a terra. Podem continuar somiant i gaudint de tot això, però és important per a tots ser realistes i entendre que el partit serà molt difícil. Tindrem les nostres possibilitats, però serà molt complicat”.

Sancions a Míchel i Blind: “Ens hem assabentat estalvia, fa res. És una pena perquè tenir el nostre entrenador en el Bernabéu és important. La de Blind també és una baixa considerable, però amb els jugadors que tenim disponibles tindrem eines per competir el partit”.

Arbitratge: “No aniré més enllà perquè crec que és una cosa en què els jugadors no podem entrar. Sabem a què ens podem enfrontar si ho fem i prefereixo pensar que anirà tot bé, que ens arbitraran un bon partit. Serà un partit molt disputat i faran una bona feina, es mereixen respecte. Tots ens equivoquem i volem centrar-nos en allò nostre, poder seguir demostrant que dins del camp podem guanyar sense tenir situacions una mica estranyes. Estem enfocats en nosaltres, en poder intentar fer el millor partit de l'any per doblegar el Madrid. No cal buscar excuses o situacions que no ens afavoreixin en res. Que sigui un gran partit, que la gent ho gaudeixi i ells seran els grans testimonis del que passarà”.

Ja sap què és guanyar al Bernabéu: “Els missatges a la plantilla dels quals hem competit i guanyat el Madrid són tots positius, pensant que no hi ha res impossible. Tenim una oportunitat per davant única. Nosaltres estem mentalitzats per fer el millor partit de l'any. Ens estem preparant per això i poder arribar amb totes les nostres armes i força. És un partit que podria ser històric. Jugar un partit d'aquesta magnitiud i amb què ens estem jugant té tots els condicionants perquè la gent segueixi gaudint. Aconseguir punts és el més important”.

La recepta per guanyar al Bernabéu: “Considero que nosaltres no tenim la pressió de guanyar tots els partits de Lliga, però sí que tenim una il·lusió molt gran per enfrontar-nos al Madrid i aconseguir la victòria. No és una final, però sí que és especial. Pot ser per a tothom pensar que és possible assolir el somni de lluitar per una Lliga. El partit de dissabte, és clar que pot ser un abans i un després. Guanyar seria un salt impressionant, a tots els nivells. Però sabem que serà molt difícil i haurem de fer un gran partit perquè el Madrid no se senti còmode. Nosaltres durant l'any hem demostrat que podem fer-lo a qualsevol equip. Creiem en allò que fem i sabem el que l'entrenador ens demana”

Possibilitat d'assolir els 100 gols a Primera: “Somio guanyar al Bernabéu. Si marco jo o qualsevol altre de l'equip m'és igual. Seria extraordinari o molt bonic poder marcar un gol o dos i arribar als 100 a la Lliga, però em centre pura i exclusivament a ajudar i intentar que l'equip aconsegueixi guanyar. A partir d?aquí tot el que pugui venir o els gols que pugui fer seran benvinguts”.

Dovbyk: “No sóc el metge, no et puc dir si arribarà o no. Ell farà tot el possible per arribar-hi. Tant de bo, desitjem i volem que pugui arribar per poder tenir totes les eines disponibles i així ser encara més fortes”.

La possibilitat de guanyar la Lliga, com el Leicester: “Per comparar això hauríem de guanyar la Lliga. Encara no ens podem comparar perquè encara no ha passat. Nosaltres, quan la gent parla o ens diu coses sobre això, el que se't ve al capdavant és que el que fem té importància a nivell nacional i mundial i et dóna força per fer-te veure que la feina de l'equip és molt bona i important. Però la realitat és que encara no guanyem res. Hem fet grans partits, la gent gaudeix de veure com juga el Girona i és un orgull. Però cal mantenir la humilitat. Si baixem el nivell, poden venir els resultats negatius. Mantenir la calma, amb responsabilitat i allò que estem fent és molt important, molt gran. No ens podem desviar. Tenim excel·lents persones i professionals per poder seguir per aquest camí”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00