Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Melanie Serrano: "No me'n penedeixo d'haver-me retirat amb el Barça, ho tornaria a fer"

L'exjugadora del Barça ha fitxat pel Llevant les Planes després d'anunciar que es retirava fa més d'un any i mig. La nova incorporació de l'equip de Sant Joan Despí ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' el seu inesperat retorn al futbol professional

Melanie Serrano: "No me'n penedeixo d'haver-me retirat amb el Barça, ho tornaria a fer"

Melanie Serrano: "No me'n penedeixo d'haver-me retirat amb el Barça, ho tornaria a fer"

07:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709557847216/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després d'anunciar la seva retirada el maig del 2022, fa escassos dies Melanie Serrano va decidir despenjar les botes i tornar als terrenys de joc. La jugadora amb més partits a la història del Barça ha fitxat recentment pel Llevant les Planes amb l'objectiu d'ajudar l'equip a mantenir-se a Primera Divisió. Al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut parlar amb ella sobre la seva tornada.

La lesió d'Amanda Frisbie en el partit contra el Tenerife va desencadenar la trucada de l'equip català per tal de cobrir la baixa. La jugadora destaca que ha estat una "tornada molt desitjada i a la vegada inesperada" i que, a poc a poc, està assimilant tot el que ha passat les darreres setmanes. Va ser un retorn atrafegat i havent fet només un entrenament, va acabar jugant tota la segona part en el seu debut contra l'Eibar.

La jugadora del Llevant les Planes afronta aquesta nova etapa amb molta il·lusió: "Estic somrient tota l'estona, no tothom es pot dedicar a la seva vocació i jo sí que ho puc fer, estic agraïda per això". El seu nou club es troba en plena lluita per la permanència. Actualment, el Llevant les Planes es situa en el 10è lloc de la classificació, set punts per sobre de la zona de descens. Es tracta d'una situació que feia anys que no vivia. "Són nous reptes. És bonic tornar a gaudir i somriure mentre pateixes." La nova defensa del club de Sant Joan Despí no té cap dubte que l'equip aconseguirà el seu objectiu. "És un club amb gent molt humil i propera, de seguida et reben com si fossis una més, és com una petita família. Aquesta és la qualitat més important, i a partir d'aquí, estic segura que l'equip anirà cap a dalt".

Durant els darrers mesos, Serrano explica als micròfons del "Què t'hi Jugues!" que ha tractat d'estudiar i continuar formant-se, però sense perdre mai la seva relació amb el futbol. Abans del seu retorn a la Primera Divisió, ha participat com a jugadora número 12 a la Queens League. A més, ha aprofitat per passar més temps amb la seva família. Tot i haver tornat a jugar poc després de la seva retirada del Barça, la jugadora no es penedeix de la decisió que va prendre. "Les decisions les prenc perquè crec que és el millor per a mi i per la meva família. En el meu cas, ho tornaria a fer perquè estava segura que era la millor decisió". A més, la central assegura que un cop fora dels terrenys de joc s'adopta una perspectiva diferent. "Quan estàs fora t'adones de tot el que tenies i del valor d'algunes coses que abans no li donaves importància".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00