Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pedri, sense pressa: ni Eurocopa, ni retorn marcat al calendari

Fonts del vestuari apunten a sis setmanes, però el jugador no es posa cap data per tornar a jugar

Pedri, sense pressa: ni Eurocopa, ni retorn marcat al calendari

Pedri, sense pressa: ni Eurocopa, ni retorn marcat al calendari

06:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709644030722/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El jugador canari del Barça, Pedri González, va patir a San Mamés una nova lesió al recte femoral de la cama dreta. El futbolista es va retirar entre llàgrimes del camp ja que, de nou, una lesió en aquesta zona el deixarà sense poder participar amb el seu equip. Anímicament, ha estat un cop dur per a Pedri i ahir, després de les proves, va decidir no fixar-se cap data de retorn.

Fonts del vestuari xifren la baixa en unes sis setmanes, deixant clar que no acceleraran en cap cas la tornada del migcampista. La voluntat de Pedri és, únicament, deixar enrere aquesta lesió que el porta pel camí de l'amargura. No té dates fixades al calendari, ni metes esportives.

Pedri no s'operarà ja que els metges del Barça li van aconsellar optar pel mètode conservador. La decisió no ha estat pensant en l'Eurocopa. Pedri, ni pensa en el torneig que es juga amb la selecció al juny ni en tornar a jugar amb el Barça.

El vuit blaugrana tornarà a jugar aquesta temporada si la progressió de la lesió li permet. Si no, esperarà. La seva única intenció és recuperar-se bé i passar pàgina d'un malson que s'està allargant en el temps.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00