Sociedad

Estopa torna amb el nou disc 'Estopía' que inclou el primer tema en català del duet

Els germans Muñoz presentaran l'àlbum amb un concert el 10 de juliol a l'Estadi Olímpic

MADRID, 12/03/2024.- Veinticinco años después de su disco homónimo de debut, Estopa lanza un nuevo álbum con la misma frescura de sus orígenes, pero a la vez con la experiencia y con miles de seguidores locos por celebrar en la mayor gira de su carrera a este dúo encumbrado a los cielos de la música española. EFE/ Borja Sánchez-trillo / Borja Sánchez-Trillo (EFE)

El duet cornellanenc Estopa ha publicat aquest divendres el nou àlbum 'Estopía' (Sony Music) que inclou el primer tema original en llengua catalana, 'La rumba del Pescaílla'. Amb aquest nou disc els germans Muñoz celebren 25 anys de carrera. Amb 12 temes inèdits, el treball és un retorn als orígens de la banda amb un so carregat de rumba i altres gèneres com el rock o el rap. El disc és un viatge a l'univers d'Estopa i recull tota la iconografia de la banda. El duet presentarà el nou àlbum amb un concert el 10 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona que ja ha esgotat les entrades.

La primera cançó en català dels Estopa es va estrenar a la darrera edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. És un homenatge al cantant i guitarrista barceloní Antonio González Batista que combina el català i el castellà. Es tracta de la primera cançó del grup en llengua catalana després d'haver enregistrat, el 2008, 'El quarto dels trastos', una composició d'Albert Pla pensada, precisament, per al disc de 'La Marató'.

D'altra banda, els germans David i José Muñoz van llançar a principis de desembre 'El día que tú te marches', el primer senzill de ''Estopía'. Aquest tema ha suposat el retorn dels Estopa després de quatre anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00