Fútbol

Pedro del Campo: "El partit de demà supera qualsevol dels que he viscut fins ara"

El jugador de l'Olot assegura que estan convençuts que no només "jugaran" sinó que "competiran i lluitaran" per aconseguir el títol de la Copa Catalunya

ENTREVISTA PEDRO DEL CAMPO

ENTREVISTA PEDRO DEL CAMPO

11:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710856508957/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

L'UE Olot té demà a la tarda a partir de les 19:00h un dels partits més importants de la seva història davant l'Andorra d'Eder Saràbia al Municipal d'Olot on estarà en joc el títol de campió de Catalunya.

Sensacions: "És un dels partits més importants de la història. No tenim normalment l'oportunitat de lluitar per un títol ni guanyar una final. L'afrontem amb il·lusió i ambició, estem convençuts que no només el jugarem, sinó que el competirem i lluitarem per aconseguir-ho, però respectem l'Andorra que és un equip professional de molt nivell.

L'Andorra: "Sabem que ha estat una temporada molt complicada per ells, van jugar ahir i ho tornen a fer dissabte a la Lliga. Suposo que hi haurà jugadors habituals que no jugaran, però el seu onze serà de garanties i molt nivell. En la part emotiva hem de tocar poc, tothom està molt motivat. Ens hem centrat en la part futbolística, en estudiar-los, contrarestar les seves coses bones i aprofitar les dolentes, si és que se les tenen i es pot. En l'aspecte mental segurament ells tenen el focus en la Lliga, per nosaltres és molt més especial que per ells i a més juguem a casa amb totes les entrades venudes, això ens dona molta energia".

Un partit únic: "Doncs segurament em quedaria amb aquest per sobre de tots els altres. Supera els altres perquè és l'opció de poder aixecar una Copa, d'aconseguir un títol. La promoció a Segona A la vaig perdre i una salvació és diferent. Una victòria demà superaria els records que tinc de partits èpics".

Un ambient especial a Olot: "La gent està molt il·lusionada i ha demostrat que esperen aquest partit amb moltes ganes. Últimament, cada partit tenim més suport i això es fa notar. Espero un ambient d'eufòria i suport. Crec que l'afició i la ciutat vol participar en aquesta final".

Un mirall pels joves: "Em toca participar en aquest sentit, perquè m'imagino o recordo com ho vivia jo quan tenia 20 anys i segurament era molt diferent. Amb algun dubte o alguna inseguretat. Demà abans del partit i durant els noranta minuts intentarem crear un ambient de seguretat i valentia per tot l'equip. Que senzillament ens dediquem a controlar el que podem controlar. Estic segur que això ho aconseguirem".

L'ascens, més a prop: "És veritat que estem una mica més a prop, però en les últimes jornades tothom està necessitat i rendeix millor. Visualitzo unes setmanes complicades perquè crec que tots perdrem punts. Després de la final necessitarem la millor versió de l'equip i estar focalitzats en cada partit perquè si no es complicarà l'ascens, que és l'objectiu principal".

La Copa Catalunya o l'ascens a Segona RFEF: "L'objectiu del projecte és pujar a Segona RFEF. Si tinc només una oportunitat entre les dues et diria que guanyar la Lliga, però evidentment que guanyar aquest trofeu seria molt i molt especial".

El plantejament de partit: "Visualitzo un partit molt i molt exigent. Haurem de defensar molt bé els espais interiors, fer molts quilòmetres. Jo proposaré que siguem nosaltres mateixos, proposar com hem fet a tots els partits de Lliga per intentar sotmetre'ls, però som conscients que l'eliminatòria dependrà del nostre treball defensiu. Si aconseguim arribar als últims minuts d'aquesta manera després entrarà en joc la gestió de les emocions i les presses i això ens pot arribar a afavorir".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00