Sociedad

Dulceida embarassada del seu primer fill amb Alba Paul

La influencer catalana espera el seu primer fill, gràcies al mètode ROPA

Aida Domenech y Alba Paul junto a la ecografía de su primer hijo / Dulceida

Barcelona

Dulceida i Alba Paul esperen el seu primer fill juntes! La parella ha anunciat la notícia a les xarxes socials, compartint-ne una foto fent-se una ecografia. "Tus mamis te esperan con muchas ganas", han dit. La influencer ha dit repetides vegades que no volia ser mare als 25, però el seu instint maternal es va despertar als 28 i va tenir el desig de formar una família. Però hi va haver una pausa mentre pensava en el procés que cal seguir.

El maig de l'any passat, Dulceida i Alba van anunciar-ne la reconciliació i des d'aleshores han seguit rebent qüestionaments sobre la possibilitat de quedar embarassades. Fa uns dies, a l'entrega de premis Idol, la catalana va desmentir els rumors d'embaràs. Però la notícia estava a tocar. "Estem tan contentes que tenim por, però val la pena", assegura Alba Paul a les xarxes socials.

El mètode ROPA

Abans de la ruptura que van viure l'any passat, Dulceida i Alba tenien previst ser mares. En una xerrada amb Jesús Calleja al 2021, la influencer va explicar que havien planejat fer-ho a través del mètode ROPA, que consistia a haver fecundat els òvuls d'Alba i fer una 'in vitro' Dulceida. "Amb el seu òvul, jo gestava el nadó. Aquesta era la manera que fos de totes dues", va comentar en aquell moment.

Andrea Ruiz García

Andrea Ruiz García

Graduada en Medios Audiovisuales por la Universidad Pompeu Fabra y Máster en Social Media. Realizó prácticas...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00