El BalcóEl Balcó
Sociedad

14.000 congressistes de McDonald's al Sant Jordi, amb Dua Lipa i The Killers: "Estaven asseguts, no se sabien gaire les cançons"

Dues acomodadores del Palau Sant Jordi han explicat a El Balcó com s'ha viscut la clausura del congrés més misteriós que ha viscut Barcelona

14.000 congressistes de McDonald's al Sant Jordi, amb Dua Lipa i The Killers: "Estaven asseguts, no se sabien gaire les cançons"

14.000 congressistes de McDonald's al Sant Jordi, amb Dua Lipa i The Killers: "Estaven asseguts, no se sabien gaire les cançons"

17:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712861042359/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ningú hi està convidat. I això fa que la curiositat sigui inevitable. Aquest dijous la gran estrella, Dua Lupa, i una gran banda, The Killers, han actuat al Palau Sant Jordi. Un concert privat únicament pels 14.000 congressistes de McDonald’s que han assistit aquesta setmana a la convenció de l'empresa a Barcelona. Feia 82 anys que la multinacional no sortia dels Estats Units per celebrar aquesta trobada.

L'equip d'El Balcó, que ha anat a veure el comiat d'Elton John, els quatre concerts de Coldplay, l'última actuació de Beyoncé, s'ho ha mirat avui amb enveja. Era impossible entrar. És per això que s'ha desplaçat fins allà per veure quin era l'ambient fora del Palau.

El Sant Jordi envoltat

Desenes d'autocars esperaven fora del Palau Sant Jordi a l'espera dels 14.000 congressistes de McDonald’s acabessin del concert. Cada un amb la bandera del país de la seva delegació, amb una organització mil·limètrica. A les set en punt de la tarda ha començat a sortir tothom per tots els punts del Palau. Homes, dones i fins i tot infants, tothom amb una identificació penjada del coll. Alguns, fins i tot vestits corporatius, amb samarretes, jaquetes i gorres de l'empresa.

El concert ha durat dues hores i, durant tot aquest temps, grups de fans s'han apropat tot el possible fins al Sant Jordi per veure els seus ídols. Un grup de fans, fins i tot, ha perseguit unes furgonetes negres on, suposadament, hi viatjaven The Killers, mentre Dua Lipa sonava de fons. El Balcó ha pogut parlar amb dues acomodadores que han estat a dins: "La gent no se sabia tant les cançons i estaven asseguts".

Dua Lipa a Barcelona

Fa dies que Dua Lipa ha anat i venint a Barcelona, cosa que s'ha vist en un seguit de fotografies a Instagram en les que s'hi veia un barnús que posava "I love Barcelona" i que deixava entreveure que estava allà rodant el videoclip de la nova cançó de l'artista, 'Ilusion'. És la tercera cançó que ha avançat del nou àlbum que es dirà 'Radical Optimism' que es publicarà sencer el 3 de maig.

El videoclip és, en concret, a les piscines de Montjuïc, amb tota la ciutat de fons. En els deu segons de vídeo que ha publicat a les xarxes es poden veure ballarins als trampolins i també a ella al centre de l'aigua, suspesa, vestida amb un vestit ajustat de mitja vermella, i tot de ballarines de natació sincronitzada al seu voltant. No és la primera vegada que l'artista grava a Barcelona. En plena pandèmia, Dua Lipa ja va gravar a la Fira de Barcelona el videoclip d'un dels seus temes del disc anterior, 'Future Nostalgia', era 'Phisical'.

Però el rebombori a les xarxes ha vingut perquè aquests darrers dies aquests dies se l'ha vist pels carrers de la capital catalana com una més, sense ser conscient que és una estrella internacional. Aquesta setmana, per exemple, se l'ha vist passejant tranquil·lament amb la seva parella, l'actor britànic, Callum Turner, fent cua per comprar un gelat a Enric Granados, a DelaCrem. També s'han vist imatges d'una fan, que no s'ho pot creure, i que li demana una foto, però que la cantant refusa amablement.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00