Gastro

Jordi Clos presenta nova col·lecció Modernista a l'Hotel Bagués

27 gerros Modernistes de vidre serveixen per reconnectar l'hotel amb la ciutat de Barcelona

Jordi Clos

L'Hotel Bagués 5 estrelles es torna a connectar amb Barcelona per dos motius: l'estrena d'una nova col·lecció d'art Modernista, i l'obertura de la terrassa coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Aquest Hotel Boutique de 5 estrelles i 30 habitacions va obrir les portes el 2010 i s'erigeix en un tribut al Modernisme. Ubicat a l'antiga seu de la joieria-taller Masriera, dóna vida a una experiència d'excel·lència i singularitat al -de vegades incomprès- cor de la Rambla de Barcelona.

27 joies de l'Art Nouveau

Jordi Clos ha aconseguit recopilar, a la Sala Museu de l'Hotel Bagués, una col·lecció de 27 gerros que capturen l'essència del moviment artístic de l'època modernista (finals del segle XIX i principis del XX). La majoria són obres del conegut artista francès Émile Gallé, juntament amb altres artistes contemporanis. Totes les peces se sustenten sota dos conceptes clau: la naturalesa i l'abundància del color. Als gerros s'aprecien paisatges idíl·lics amb llacs, muntanyes i boscos, així com animals i sobretot plantes, els artistes van aconseguir plasmar a les seves obres un món de bellesa natural.

Sant Jordi amb gest de complicitat Modernista, des de dalt de la Rambla

El 23 d'abril el rooftop de l'Hotel Bagués inicia temporada i ofereix una altra perspectiva des de la terrassa “joia” de la 7a planta: la de la Rambla el dia de Sant Jordi en un capvespre màgic sobre Barcelona. Més enllà del material, la joia aquí és la mateixa ciutat, entesa des d'una visió inesperada, singular i memorable.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00