Sociedad

'La ràdio que em va parir' el nou espectacle d'Andreu Buenafuente

L'humorista català torna als escenaris amb humor i memòries radiofòniques al Teatre Victòria de Barcelona

Andreu Buenafuente torna amb un espectacle ple d'humor i nostàlgia! Una coproducció de El Terrat i Ràdio Barcelona, on l'humorista presenta "La ràdio que em va parir", un monòleg en català que promet fer-te riure mentre et submergeix en el fascinant món de la ràdio.

Buenafuente canvia l'estudi de ràdio per l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona, on oferirà més d'una hora de pur 'stand up comedy'. Aquest espectacle és un homenatge als 100 anys d'història de Ràdio Barcelona, on l'humorista va créixer i es va desenvolupar com a professional.

Al llarg del monòleg, el públic viatjarà a través dels diferents gèneres radiofònics, des dels programes nocturns fins als esportius, passant pels matinals i els humorístics. Buenafuente compartirà les seves experiències i anècdotes personals, explorant el passat, present i futur de la ràdio des del seu peculiar punt de vista.

"La ràdio que em va parir" és més que un espectacle de comèdia, és una celebració de la ràdio i dels 40 anys de trajectòria d'Andreu Buenafuente en aquest mitjà. Com ell mateix afirma: "No hi ha res que m'agradi més que parlar de la ràdio. És on ho vaig aprendre tot. El que s'ha de fer i el que no. És on m'ho passo millor i on porto quaranta anys. Ara, amb motiu del centenari, és el moment d'explicar-lo tot."

L'espectacle estarà disponible a partir del 4 de maig del 2024. Les entrades es poden comprar directament a la pàgina web del Teatre Victòria.

L’espectacle compte amb el patrocini de ColaCao i Naturgy.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Paula Pascual

Paula Pascual

Periodista. Aprenent cada dia a Aquí Catalunya a Ser Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00