Sociedad

Llibres en català per regalar a Sant Jordi 2024: des dels best-sellers als clàssics, passant per obres independents

Aquestes són algunes de les obres literàries que pots regalar aquest Sant Jordi 2024

GRAFCAT9484. BARCELONA, 23/04/2023.- Una multitud ocupa desde primeras horas de la mañana la "superilla literaria" del centro de Barcelona, un espacio de unos 154.000 metros cuadrados, unos 22 campos de fútbol, en el que se concentra la mayor oferta editorial de la historia de Sant Jordi, además de los estands de rosas. EFE/Alberto Estévez / Alberto Estévez (EFE)

Amb l'arribada de Sant Jordi, la celebració del dia del llibre i la rosa, els amants de la literatura estan ansiosos per regalar i rebre llibres apassionants. En aquest 2024, la tradició es renova amb la cerca de tresors literaris, sense la necessitat que siguin llançaments recents. La riquesa literària clàssica i contemporània ofereix un ventall d'opcions que prometen encantar als lectors de totes les edats i gustos. Des de les atemporals obres de Shakespeare fins als moderns clàssics de Murakami, l'univers de la literatura es desplega amb un gran jardí on cada llibre és una rosa per descobrir.

Aquestes són algunes recomenacions literaries en català per regalar el dia de Sant Jordi 2024:

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Paula Pascual

Paula Pascual

Periodista. Aprenent cada dia a Aquí Catalunya a Ser Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00