Sociedad

Quin temps farà per Sant Jordi?

La pluja podria afectar alguns territoris durant la diada del 23 d'abril

GRAFCAT9480. BARCELONA, 23/04/2023. / Alberto Estévez (EFE)

Catalunya sencera està pendent del temps que pugui fer demà, 23 d'abril, durant la diada de Sant Jordi. Aquesta setmana Catalunya ha experimentat una massa d'aire àrtic i s'enfronta a uns dies d'ambient hivernal i inestable. Avui dilluns, 22 d'abril, es concentra la pluja en dos moments de la jornada: des de la mitjanit fins al migdia i des de mitja tarda fins a la nit vinent al litoral central, a les comarques del nord-est i a la costa Daurada. Als xàfecs els hi acompanyaren una temperatura pròpia de l'hivern, amb temperatures molt baixes a tot el territori català.

Ens hem de preocupar per la pluja el dia de Sant Jordi?

Les prediccions són positives. La diada de Sant Jordi, tot i que no estarà marcada per grans precipitacions, es preveu un dia amb temperatures fredes, pròpies de l'hivern. La matinada serà hivernal amb temperatures baixes i fred hivernal. Al llarg del matí i migdia farà sol i les temperatures pujaran una mica, amb màximes de 15 - 20 graus. Al llarg del migdia serà quan més bon temps farà a Barcelona i Tarragona.

Durant la resta de la jornada hi haurà una sensació de fred accentuada pel fort vent als Pirineus i a totes les comarques de Girona. A la costa i prelitoral de Barcelona estarà marcada per tempestes i xàfecs, sobretot, a la mitja tarda i vespre.

Paula Pascual

Paula Pascual

Periodista. Aprenent cada dia a Aquí Catalunya a Ser Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00