Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

FC BARCELONA 4-2 VALÈNCIA CF: Un hat-trick de Lewandowski i de cantades de Jaume torna a posar el Barça segon

Fermín ha avançat els culers, que han vist com Hugo Duro i Pepelu remuntaven el partit, però un hat-trick de Lewandowski ajudat per Jaume Doménech

Un hat-trick de Lewandowski i de cantades de Jaume torna a posar el Barça segon

04:37

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714426802442/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

FINAAAAAL DEL PARTIT A MONTJUÏC!!

MINUT 90+4. GOOOOOOL DEL BARÇAAAA! HAT-TRICK DE LEWANDOWSKI! Falta que llença molt bé el polonès, però Jaume torna a cantar i li posa el gol en safata.

MINUT 90. Cinc minuts d'afegit.

MINUT 82. GOOOOOL DEL BARÇA! GOOOOOL DE LEWANDOWSKI! A la següent col·laboració del Barça amb Spotify portarà Jaume Doménech a la samarreta, perquè déu-n'hi-do com canta. Córner que posa Gündogan, Jaume surt i se la menja, i la pilota li cau al polonès que remata sol de cap.

MINUT 81. Esgota canvis Xavi. Entra Ferran Torres en el lloc de Cancelo.

MINUT 80. Ho intenta el Barça sense èxit. Ara és un xut de Koundé des de la frontal que marxa per sobre del travesser.

MINUT 78. Doble canvi al València. Marxen del camp Diego López i Peter i entren al seu lloc Canós i Cenk.

MINUT 75. Ho intenta Lewandowski des de fora de l'àrea, però el seu xut va tou a les mans de Jaume.

MINUT 73. L'ha tingut el València! Contraatac conduït per Peter, que amb una passada deixa Diego López sol amb Ter Stegen, però arriba Pedri per darrere i li escombra la pilota de forma magnífica.

MINUT 72. Canvi també al Barça. Marxa Fermin i entra Pedri.

MINUT 70. Canvis al València. Marxen Hugo Duro i Javi Guerra i entren al seu lloc Alberto Marí i Guillamon.

MINUT 68. Res, continua sense passar res i al València li serveix l'empat, tenint en compte que estan amb un menys, així que va deixant que el temps passi.

MINUT 65. Canvi al Barça. Entra Joao Félix i surt Raphinha.

MINUT 59. Des del gol del Barça, la pilota pràcticament no ha sortit del cercle del mig del camp. Al Moguts estem tirant-li flors a De La Fuente, passeu-hi!

MINUT 50. GOOOOOL DEL BARÇA! GOOOOL DE LEWANDOWSKI! Córner centrat per Gündogan que pentina el polonès al primer pal i Jaume, el porter del València, se l'empassa.

MINUT 46. Demana penal Peter després d'una acció amb Íñigo. L'àrbitre no asssenyala res.

ARREEEENCA LA SEGONA PART A MONTJUÏC!

Doble canvi al descans al Barça. Entren Sergi Robert i Íñigo Martínez i surten Christensen i Cubarsí.

30.167 valents avui sota la pluja de Montjuïc. Ja s'han de tenir ganes.

DESCANS A MONTJUÏC. EL BARÇA PERD 1-2 DESPRÉS DELS GOLS D'HUGO DURO I PEPELU, QUE HAN CAPGIRAT EL GOL INICIAL DE FERMÍN.

MINUT 45+7. Atura Jaume el tir de Raphinha! Ho prova després Lamine amb un tir amb rosca, però marxa desviat.

MINUT 45+5. Entra Jaume Domenech per Almeida.

MINUT 45+3. Targeta vermella per Mamardashvili. Quin final de primera part.

MINUT 45+3. L'àrbitre va al VAR a revisar la jugada.

MINUT 45+2. Increïble que l'àrbitre no xiuli unes mans de Mamardashivili després d'un mal control i un toc de Lamine que ha tallat el porter amb el braç.

MINUT 45. Cinc minuts d'afegit.

MINUT 43. Salva Mamardashvili! Tir de Cancelo al pal curt després d'un retall al vèrtez de l'àrea, però el georgià la desvia a córner.

MINUT 41. Targeta groga per Cubarsí després d'una entrada a Hugo Duro. És la primera targeta del partit.

MINUT 36. Gol del València. Pepelu el tira pel centre i avança al conjunt valencià.

MINUT 35. Penal pel València. Entrada descomunal d'Araújo a Peter. L'uruguaià arriba tardíssim i escombra al davanter del València. Ha estat el línier qui finalment ha avisat a De Burgos Bengoetxea que el penal era clar.

MINUT 27. Empata el València. Errada descomunal de Ter Stegen. Surt a tallar una passada llarga, el pressiona Hugo Duro i, en comptes de passar-la, li ha intentat tirar un barret que ha interceptat Hugo Duro i ha marcat a porteria buida.

MINUT 23. Increible el xoc que acaben de patir Yarek i Fermín després d'una pilota dividida. El blaugrana ha estat el més perjudicat. Escalfa Sergi Roberto.

MINUT. 22. GOOOOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAA!!!! FERMIIIIIIIN!!!!!! Centrada, o millor dit caramel, de Raphinha al cor de l'àrea, on s'eleva Fermín i creua la rematada amb el cap.

MINUT 20. A punt de marcar Peter! Passada llarga de Mamardashivili, Cubarsí calcula malament, Peter ho aprofita, encara a Ter Stegen, però el seu tir creuat marxa desviat.

MINUT 18. Gran interpretació de Mosquera, que ha fingit un cop de colze de Lewandowski quan el polonès carregava el tir. Els Òscars ja han passat!!!

MINUT 15. Replica ara el Barça a través de Fermín. La seva centrada es passeja per l'àrea petita, la toca Mamardashivil, però no aconsegueix desviar. Cap jugador del Barça ha arribat al segon pal.

MINUT 14. La primera del València! La més clara fins el moment! Centre de Peter des de la dreta i rematada d'esperó d'Hugo Duro. Bloca Ter Stegen.

MINUT 10. Penja una pilota frontal Koundé, surt Mamardashvili i s'enduu per davant a Mosquera. Fort cop del porter i del central.

MINUT 6. Ho prova Fermín amb un tir a la mitja volta, però Yarek el refusa.

MINUT 5. Al Moguts estem amb alguna que altra secció animal. Passeu-vos si voleu saber com espantar els animals que intenten colar-se a casa.

MINUT 3. Primer intent del Barça. Centrada de Gündogan cap a Raphinha, que rep una càrrega de Thierry i no arriba a connectar amb la pilota.

ARREEEENCAA EL PARTIT A MONTJUÏC!!!!

TAMBÉ TENIM ONZE DEL VALÈNCIA! Mamardashvili; Thierry, Yarek, Mosquera, Jesús Vázquez; Pepelu, Javi Guerra, Almeida; Diego López, Peter i Hugo Duro!

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, R. Araújo, Cubarsí, Cancelo; Christensen, Fermín, Gündogan; Raphinha, Lamine Yamal i Lewandowski!

El Barça rep al València a Montjuïc a partir de les 21 h, en un partit en què els blaugranes necessiten guanyar per recuperar la segona posició, en mans ara mateix del Girona.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA! ÉS NIT DE MOGUTS!