Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

André Coelho: "Volem una altra Champions. Hi estem acostumats i avisats"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb André Coelho, jugador del Barça de Futsal, a la prèvia de la Final Four de la Champions League

André Coelho: "Volem una altra Champions. Hi estem acostumats i avisats"

André Coelho: "Volem una altra Champions. Hi estem acostumats i avisats"

02:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714652674241/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça de Futsal, encapçalat pel seu tècnic Jesús Velasco, ja és a Ereván, capital d'Armenia, on disputarà la Final Four de la Champions League. Un torneig on es veuran les cares dos equips espanyols, el Barça i el Palma Futsal, i dos equips portuguesos, el Benfica i l'Sporting de Portugal. Els culers s'enfrontaran a l'Sporting a les semifinals, i ho faran aquest divendres a les set de la tarda. En cas de classificar-se per a una hipotètica final, jugarien contra el vencedor del Benfica i Palma Futsal, que defensa el títol.

André Coelho, 'tanca' del Barça, explica que "sempre és especial per un jugador disputar una Champions, i més una Final Four". Lamenta que l'equip blaugrana no la disputés el curs passat, i afirma que "aquesta és una més que vull guanyar". Té molt clar que per guanyar la cinquena Champions League de Futsal de la història del club necessiten "competir, perquè en aquests partits és el més important". "Mai marxar del partit", destaca com a principal clau. Recorda l'ensurt a Letònia en el camí per classificar-se per aquesta Final Four, i aquella dura derrota davant el Futsal Pula del curs passat que els va privar de participar-hi. "Estem feliçment acostumats i avisats", remarca. Creu que afrontaran el partit "molt competitius, intensos i molt concentrats".

Després d'una temporada moguda per lesions i protagonisme inevitable dels joves, André valora que "ha estat una època molt atípica, molt dura, i els joves ens estan ajudant molt". Coelho no pot evitar confessar que, a causa de la inexperiència, aquests "estaran molt nerviosos". "Jo amb la seva edat també vaig jugar una Final Four i amb la Selecció [Portuguesa] Mundials i Eurocopes, i a l'inici dels partits recordo molt nerviosisme", relata el portuguès. Tot i estar nerviosos els primers vint o trenta segons, comenta, estan acostumats a jugar amb els grans. "Els més 'vells' també els hem de jugar. Estem aquí i els necessitem per guanyar", conclou.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00