Sociedad

"La matèria primera de proximitat ajuda a que trobem l'excel·lència del producte"

Entrevista a Zoe Valero, segona generació de l'empresa familiar Torrons Fèlix d'Agramunt

Zoe Valero, segona generació de Torrons Fèlix, parla d'excel·lència i innovació en aquesta entrevista a l'Empresaris de l'Aquí Lleida.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, l'esport i l'entreteniment. L'actualitat del dia i les notícies d'última hora. Els millors videos i moments ede la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Subscriu-t'hi ara

Zoe Valero (Torrons Fèlix): "Un dels nostres segells és que les matèries primeres són de proximitat i això ajuda a que trobem l'excel·lència del producte"

16:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055718/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Zoe Valero, segona generació de l'empresa familiar Torrons Fèlix d'Agramunt, explica en aquesta entrevista que el segell de l'empresa que va fundar el seu pare és "que les matèries primeres siguin de proximitat, que l'avellana sigui de la varietat Negreta de Reus, que l'ametlla sigui la Marcona de Lleida... és una sèrie de petites coses que van sumant i que després fan que trobem l'excel·lència del producte".

Pimec Joves Lleida

Recent nomenada nova presidenta de Pimec Joves Lleida, Valero afirma que amb aquest mateix ànim de trobar l'excel·lència actuen a l'hora de triar els xocolates que també elaboren: "triar els diversos orígens dels xocolates que podem jugar en tants per cents... i llavors això ens permet crear diferents productes que poguem tenir durant tot l'any". I això és important perquè torrons en tenen a Torrons Fèlix per Nadal. En l'època nadalenca, a l'obrador de Torrons Fèlix "hem d'estar molt dedicats a la part més tradicional (de l'elaboració)". Això és per exemple elaborar torrons tous, torrons durs, massapans, els típics d'Agramunt... ) però la resta de l'any "ens ho podem passar molt bé preparant productes per festivitats com el Dia de la Mare i que són productes per gaudir-ne i, sobretot, per fer-los gaudir".

"A qui no li agrada la xocolata?"

"A qui no li agrada la xocolata?" es pregunta la Zoe Valero, fent una pregunta que ja porta implícita la resposta, per després afegir "sempre dic que la xocolata és curativa i jo, vagi on vagi, sempre porto una barra de torrons de xocolata i és una de les coses que sempre uneix, sempre alegra i, a més, és una bona opció per gaudir i també per auto-regalarse".

E-commerce i Instagram

Una de les innovacions que ha impulsat la Zoe Valero des que es va incorporar a l'empresa familiar ha estat l'ús de les xarxes socials per fer visible la feina de l'obrador i així donar encara més valor al producte d'alta qualitat que fan a l'empresa i també impulsar el comerç electrònic. "La nostra botiga física i pròpia és on tenim l'obrador, a Agramunt. Però la realitat fa que veiem que ens hem d'adaptar als nous temps i avui die hem d'arribar a tot arreu". La pandèmia va accelerar aquesta posada al dia amb l'e-commerce, el comerç electrònic i ara ja es poden encarregar productes de Torrons Fèlix fins i tot per Wattsapp.

Visibilitzar el més important

Sobre l'ús de les xarxes socials, Valero afirma: "Des del moment que em vaig incorporar a l'empresa una de les principals inquietuds que tenia era que no es veia tota la feina que hi havia al darrere (d'un producte) i jo els deia als meus pares és que feu les coses tan bé, tan bé... però no es veu. I el primer que vaig fer va ser visibilitzar tot el que s'està fent perquè realment el més important de l'empresa és el que no es veu: aquesta selecció de les matèries primeres, veure que tot el fruit sec arriba cru, que el torrem, que el seleccionem, un a un, i tot aquest procés és tan important que es vegi per donar-li aquest valor que en això les xarxes socials ens hi han ajudat moltíssim".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00