Fútbol

Míchel Sánchez: "No acabar segons no seria cap fracàs"

El tècnic del Girona ha confirmat la baixa d'Stuani, però Miguel Gutiérrez estarà disponible per rebre al Villarreal

ESPORTS 13/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 13/05 AQUI GIRONA

18:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715609110667/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Estat de la plantilla: “L'equip està bé després del partit de divendres i tothom hi arriba bé. Stuani serà baixa, encara que potser ja estarà bé per jugar contra el València. Solís i Borja García tampoc no hi seran. Yan Couto està malalt, però esperem que estigui bé per jugar demà. I sobre Arnau, hem fet un recurs per la seva groga davant l'Alabès i demà veurem si és baixa o no ja que fa una entrada on toca pilota. Per acabar, Miguel ha entrenat amb normalitat i està bé”.

L'absència de Stuani s'està allargant en excés: “Stuani, l'endemà del Betis es va fer mal i volia jugar contra l'Atlètic. Va fer tot el possible per estar i va estar, però es va fer mal durant la trobada. Era una petita lesió que s?ha reproduït. Hem anat a poc a poc i els darrers dies ja ha fet coses amb el grup”.

Dades històriques: “No són importants les dades, només guanyar. És cert que Madrid, Barça i Atlètic han aconseguit fer més de 77 punts en algun moment i seria important superar-los per ser recordats. Però no és el mateix ser tercer que segon i busquem això. Hem de fer la nostra història, intentar guanyar els tres partits”.

Planning: “Sempre dic que parlo massa durant l'any i que el jugador està cansat d'escoltar-me tant. Necessiten estar bé en allò mental i en això estan bé. No he vist cap jugador que pensi en altres coses o que la temporada hagi acabat, aquí ningú no pensa això. Això és molt important per preparar un partit, no hem tingut gaire temps, però la idea és clara”.

Vila-real: “És un equip que juga molt bé, té grans jugadors i ara lluita per Europa. És en un gran moment. Són perillosos en la transició i caldrà estar atents perquè, nosaltres davant de l'Alabès, no la vam fer del tot bé. Si Guedes i Baena poden córrer serà complicat”.

Duel de golejadors (Dovbyk i Sorloth) i assistents (Baena i Savinho): “Baena i Sorloth estan en un gran moment, però Dovbyk i Savinho també. Serà complicat, però tinc confiança en nosaltres i fer un gran partit davant la nostra afició. Això és el que necessitem per guanyar”.

L'objectiu de la segona plaça i la Supercopa: “No seria una decepció no anar-hi. És cert que guanyant els quatre partits ho teníem i ara depenem del Barça. Veurem on arribem, però no serà una decepció. Ho seria tenir alguna cosa a la mà i que l'equip no lluiti per això. Vam fer córrer a l'Alabès. No hem deixat de lluitar”.

Compartir objectiu amb el Barça: “Vol dir que els jugadors han fet història. També els he dit que podem repetir-ho i fer-ho de nou ja que tenim talent, personalitat i futbol. Som un equip i tenim compromís pel club. S'ha vist tot l'any i n'estic molt orgullós”.

Ofertes d'altres clubs: “Han tocat molts jugadors nostres i és molt bons. Sé que és impossible que continuï tothom, però intentarem que sigui el màxim de jugadors. Sempre hi ha canvis”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00