Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Laprovittola: "Els play-off de l'ACB són una oportunitat per a reivindicar-nos"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del FC Barcelona de bàsquet

Laprovittola: "Els play-off de l'ACB són una oportunitat per a reivindicar-nos"

Laprovittola: "Els play-off de l'ACB són una oportunitat per a reivindicar-nos"

12:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716379936017/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona de bàsquet intentarà aconseguir la Lliga ACB per acabar la temporada amb bones sensacions, després de no haver aconseguit el bitllet per a la Final Four de l'Eurolliga. Els de Roger Grimau estan jugant els quarts de final de l'ACB contra el Lenovo Tenerife; van guanyar el primer partit al Palau Blaugrana i demà jugaran el segon partit a Tenerife. Si guanyen es classificaran per a les semifinals i si perden, jugaran el tercer i definitiu partit al Palau. Això sí, en cas de classificar-se per a les semifinals, els hi espera un plat fort: el Real Madrid i amb el factor camp en contra. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb una de les figures clau del conjunt blaugrana, amb el jugador argentí Nico Laprovittola.

"Volem evitar el tercer partit i volem sentenciar l'eliminatòria a Tenerife. Hem de millorar del primer partit, però hem de pensar en nosaltres, en el nostre joc i intentar millorar. Durant tot l'any ens hem aixecat cada vegada després d'un cop, i aquests play-off són una gran oportunitat", ha analitzat el jugador del FC Barcelona de bàsquet al 'Què t'hi Jugues!', qui ha continuat: "els play-off de l'ACB són una oportunitat per a reivindicar-nos". I guanyar la Lliga, salva la temporada del Barça de bàsquet? "Venim fent una gran temporada. És un títol important pel club, que ja l'any passat ens va fer acabar amb un somriure, i estem amb moltes ganes de poder repetir-ho. L'equip és el que vol i anirà a per això. Hem d'afrontar-ho amb l'escut del Barça a la samarreta i amb la categoria que tenim com a equip".

Per altra banda, Nico Laprovittola ha analitzat la temporada del conjunt blaugrana i preguntat per si a l'equip li ha faltat regularitat al llarg de l'any, el jugador argentí ha contestat: "hem guanyat més partits dels que hem perdut durant l'any. Hem sabut fer un equip guanyador. Hi ha molta igualtat i molta competitivitat i sobretot a l'ACB és difícil. Nosaltres tenim un gran equip, un equip llarg i tenim moltes opcions per diverses situacions de joc i això és bo per un play-off".

Nico Laprovittola al 'Què t'hi Jugues!' també ha parlat sobre la situació que viuen les seccions al FC Barcelona: "jo estic al bàsquet i s'ha creat un projecte des de principis d'any que cridava molt l'atenció i que molta gent es va motivar. I crec que encara podem portar un títol important. És molt difícil estar a tots els llocs i gestionar un club tan gran com el Barça". A més Laprovittola també ha dit a SER Catalunya que animarà al FC Barcelona femení, que aquest dissabte juga la final de la Champions.

"Tot el món fa molts esforços en aquest club per estar allà dalt, per estar sempre en la lluita", ha deixat clar Nico Laprovittola sobre les seccions al club blaugrana, i ha destacat: "nosaltres treballem moltíssim tot l'any, patim, estem molt de temps fora de casa, tenim un calendari que no tenen altres esports i ens queixem poc. Fem sempre molt esforç i a vegades les coses es donen bé o a vegades no encaixen. Però s'ha de ser conscient i donar el màxim pel Barça, pels culers, pel Palau i sempre tirar endavant".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00