Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça lliga Casadó i Bernal per apuntalar la posició de pivot

Al 'Què t'hi jugues!' expliquem que la prioritat del Barça al mercat de fitxatges és fitxar un pivot

El Barça lliga Bernal i Casadó per apuntalar la posició de pivot

El Barça lliga Bernal i Casadó per apuntalar la posició de pivot

04:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718284885901/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La prioritat del Barça al mercat de fitxatges és fitxar un pivot. El club vol incorporar un jugador de garanties en aquesta posició. Tot i així, el club segueix mirant al futbol base per nodrir la primera plantilla i s’ha afanyat a blindar els jugadors més prometedors de la Masia en aquesta posició.

Marc Casadó, capità del Barça Atlètic, té un principi d’acord amb el club per prolongar el seu contracte per les properes tres temporades. El club podia aplicar un any més de contracte de manera unilateral a en Marc Casadó però ha preferit negociar una nova vinculació amb el capità del filial. El Barça i el jugador ja s’han posat d’acord a nivell económic i de durada de contracte. La voluntat del Barcelona és que Casadó sigui jugador de la primera plantilla la temporada vinent i només falten detalls per pulir del nou acord. Ara serà Hansi Flick qui decidirà si vol quedar-se’l a la plantilla quan el vegi a la pretemporada. El futbolista prioritzarà acumular minuts, sabent que seguirà vinculat al club de la seva vida.

A part de Casadó, l’altre migcampista de referència del Barça Atlètic, Marc Bernal, també ha acceptat l’oferta de renovació del club. Bernal és un migcampista de 16 anys que ha estat peça fonamental a l’equip de Márquez. Té una qualitat innata i un físic privilegiat i ha decidit quedar-se al club del seu cor tot i que alguns equips estaven disposats a pagar la seva clàusula de sis milions d’euros. Farà la pretemporada amb el primer equip i la idea, de cara al curs vinent, és que alterni dinàmica de primer equip amb partits al filial.
El Barça seguirà rastrejant la posició de migcentre defensiu per intentar reforçar-se però abans que arrenqui el mercat, i a falta de rubricar els acords, Marc Bernal I Marc Casadó asseguren un nivell de garanties pel pivot des del futbol base.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00