Sociedad

Controlat l'incendi de Montblanc

Nou dotacions continuen remullant la zona afectada

Incendi de Montblanc / ARIADNA ESCODA

Montblanc

L’incendi de Montblanc està controlat des d’aquest mateix migdia i nou dotacions de bombers continuen remullant la zona durant les hores de màxima calor del dia. El SEM ha atès a tres persones, dues lleus i una afectada menys lleu, totes amb símptomes respiratoris per respiració de fum.

L’incendi es va donar per estabilitzat ahir al vespre i les 2000 persones evacuades d’un càmping proper a l’incident han pogut dormir a les instal·lacions. El foc, originat en un autobús al voral de l'N-240, ha cremat 25 hectàrees. Oriol Pallissó, alcalde del municipi, ha expressat la seva preocupació respecte a les flames que cremaven a dins del càmping donada la quantitat de gent que s’hi allotja i la possible afectació als bungalows de fusta. En el moment més crític de l’incendi, fins a 45 dotacions van actuar a la zona, 35 de les quals terrestres i la resta aèries. L’incendi va afectar la línia de trens d’alta velocitat entre l’Espluga de Francolí i Alcover.

Aquest matí, després de la retirada de l’autobús incendiat, que es trobava a fora de la calçada, s’ha restablert el trànsit a l’N-240 a Montblanc,

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00