Tot és Comèdia
Ocio y cultura

La biblioteca popular, amb Marta Cava

Ens recomana les obres infantils i juvenils que has de tenir al radar

La biblioteca popular de Marta Cava

Barcelona

La bibliotecària del 'Tot és comèdia' ens porta una selecció de novel·les i obres il·lustrades infantils i juvenils, un catàleg imprescindible que sovint és eclipsada per literatura més adulta i best-sellers.

Petra de Marianne Coppo (Joventut)

Es tracta d'una obra infantil il·lustrada de manera molt tendra que explica la història d'una pedra que no està conforme sent-ho. La Petra vol transformar-se en altres objectes i éssers, i descobrir amb aquestes noves formes qui vol ser. Una història que inspirarà a la canalla a descobrir les seves pròpies identitats.

Manual per a espies de Daniel Nesquens i Mathias Sielfeld (Flamboyant)

Després de l'àlbum il·lustrat d'èxit 'Manual per a superherois', l'il·lustrador Mathias Sielfeld ens porta una edició amb una guia per ser un bon espia. El manual consta de consells, trucs i obstacles que has de saber de la professió més secreta del planeta, a més de les aparicions dels espies més famosos de la ficció i la vida real.

Els Willoughby de Lois Lowry (Meraki)

Els Willoughby és una 'comèdia d'embolics' molt divertida i irreverent que mostra la vida i els drames d'una família que no té cap mena de desperdici. Sense fer espòilers, ni fills ni pares se suporten entre si, però la darrera incorporació a la família farà que tot esclati i capgiri el dia a dia dels protagonistes.

El Llop de Regina Kehn, Saša Stanišić (Altra tribu)

La novel·la perfecta per aquells joves que no encaixen als cercles socials que es creen a l'escola. Narra com el protagonista es veu obligat a marxar de campaments i com allà, contra tot pronòstic, troba el seu suport emocional. Una història que reivindica ser un ésser independent, i alhora, la importància de respectar el temps i l'espai per encaixar en la societat.

Las Varamillas de Camille Jourdy (Astronave)

I per acabar, un còmic infantil que recorda molt al clàssic Alícia en el país de les meravelles, amb un humor absurd i unes il·lustracions molt maques i acolorides que farà gaudir per igual tant als infants com als adults.