Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Economía y negocios

Ana Ferrero, presidenta de Comerç IN formarà part de la nova Junta Directiva de Confecomerç.

Ferrero ho ha explicat, en directe, a la nostra emissora.

Ana Ferrero a Ràdio Ontinyent

L’associació de Comerços i Serveis IN d’Ontinyent, membre de Confecomerç, a través de les seues representats ha participat en l’assemblea general celebrada fa uns dies, i en la qual s’han renovat els òrgans directius, que per primera vegada seran paritaris.

A la reunió anual de l'Assemblea, que s'ha celebrat a la seu de Camara de València han assistit la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez, el president de la CEV, Salvador Navarro, i el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata. Per la seua banda, Ana Ferrero, Estefanía Conejero i Susi Cambra han representat l’associació d’Ontinyent.

Comerç IN forma part de Confecomerç, la confederació del comerç majoritària de la Comunitat Valenciana des dels seus inicis, sent el seu anterior president Rafa Vaello qui ha representat al comerç d’Ontinyent fins al moment, i al qui l’associació agraeix tota la tasca executada centrada a defensar els interessos del sector, sempre vetlant per què.

Ontinyent estigués present en les decisions més importants.

Formen part de Confecomerç 201 federacions, associacions locals, gremis sectorials i mercats municipals i més de 12.000 establiments associats, cosa que representa un creixement del 15% des de la seva constitució, el 2019, i és en aquest context en el qual el comerç d’Ontinyent estarà representant els pròxims quatre anys, per afrontar els reptes generals del xicotet comerç, així com els particulars del sector a Ontinyent.

Ana Ferrero, presidenta actual de Comerç IN formarà part tant de la Junta Directiva com a vocal, així com del Comitè Executiu i remarca la importància de treballar units des del sector per afrontar assumptes com la Llei de Comerç, el relleu generacional o la revisió de les ajudes per a associacions i comerços.

Ferrero va passar pels estudis de Ràdio Ontinyent on ens va oferir la següent entrevista, que pots escoltar ara, i va valorar tant la reunió com el seu nomenament.

Entrevista a Ana Ferrero. La presidenta de Comerç IN formarà part de la nova Junta Directiva de Confecomerç.

10:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701352979_442_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00