Sociedad

Ontinyent s’acomiada hui del restaurant ‘Alforí’

Miguel Ferri i Saro Bataller tanquen les portes d’un dels referents de l’hostaleria de la ciutat

Entrevista a Miguel Ferri i Saro Bataller. L'Alforí tanca les seues portes després de 41 anys.

Entrevista a Miguel Ferri i Saro Bataller. L'Alforí tanca les seues portes després de 41 anys.

10:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714136742110/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hui no és un dia qualsevol a Ontinyent. Hui dimarts 30 d’abril és l’última oportunitat que tenen els ontinyentins i els visitants de poder gaudir d’un dels llocs d’hostaleria més emblemàtics de la ciutat, hui és l’últim dia que el restaurant ‘Alforí’ tindrà les portes obertes.

Miguel Ferri i Saro Bataller, els gerents de l’Alforí des de fa 41 anys obriran, i tancaran, per última vegada les portes de l’Alforí, el restaurant líder en menjar per emportar de la ciutat, un referent i el precursor d’aquest tipus de negocis.

A Ràdio Ontinyent hem realitzat una entrevista amb Miguel i Saro, que han volgut acomiadar-se de tots vosaltres. Entre moltes altres coses, els gerents vos han volgut enviar un missatge “hem tingut uns clients d’alfombra roja. Estem molt agraïts amb tots vosaltres”.

Escolta l’entrevista completa amb ells fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00