Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TRAGALUZ

Alcoi acull aquest dissabte la 22a Trobada de Nans i Gegants

L’esdeveniment compta amb la participació de set colles, entre elles el Grup de Danses Sant Jordi que presentarà als nous nanos rere la cercavila que arrancarà a les 18 hores en la plaça Ramon i Cajal

Tragaluz-Alcoi acull este dissabte la XXIIa Trobada de Nans i Gegants

Tragaluz-Alcoi acull este dissabte la XXIIa Trobada de Nans i Gegants

13:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715952901850/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi acull aquest dissabte 18 de maig la XXIIa Trobada de Nans i Gegants organitzada pel Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi i que compta amb la participació de colles procedents de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Murcia.

A les 17 hores serà la plantà de les figures en la plaça de Ramon i Cajal i, una hora més tard, s’iniciarà la cercavila fins a la plaça d’Espanya. Allí, es viurà un moment especial perquè, com ens ha contat Mariola Reig, presidenta del Grup de Danses Sant Jordi, en Tragaluz van a presentar als nous nanos que han creat i que són personatges tot i que no ha dit de qui es tracta perquè siga sorpresa aquest dissabte.

En l’entrevista, Reig presenta a les colles que participen en aquest encontre i als grups de dolçainers i tabaleters d’Alcoi que posaran la banda sonora a la trobada. Un esdeveniment al que conviden a la ciutadania a assistir.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00