Opinión
La Columna

Batalleta

Ximo Llorens, escriptor

La Columna (22/05/2024) Batalleta

La Columna (22/05/2024) Batalleta

01:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716356341753/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bon dia! No soc molt futboler a excepció de quan juga el Madrid per Europa, i no perquè siga madridista, sinó perquè el que fa el Madrid a la Champions és ja una cosa paranormal, digna de Cuarto Milenio, i escapa ja a qualsevol anàlisi convencional. Tampoc he sigut de pujar els diumenges a El Collao, he pujat, sí, i molt, però sempre per imperatius laborals. No he viscut emocions intenses a El Collao excepte aquell dia que uns aficionats van fer amago de linxar-me perquè els vaig dir que no li tiraren puros encesos a l'àrbitre, que li llevaren la brasa almenys. Què vaig dir! Em van agafar entre no sé, cinc o sis respectables aficionats, i des del cantó de córner del túnel em vam pujar per l'aire com aquell que diu, perquè pese poquet, fins a la tàpia del fons de dalt de la grada, i contra ella em van estampar, mentre Paco Grau decidia, entre vindre a salvar-me de la turba i arriscar-se que el linxaren a ell també, o fer fotos per a documentar la barbàrie. I va optar per comportar-se com sempre feia, amb una impecable professionalitat. Primer faria les fotos de la massacre que anava a perpetrar-se i després em portaria a l'hospital. Però no em vam linxar. Alguns van alçar els punys amenaçants, i algú em va agafar de la camisa estirant. Però no va passar d'ahí. Segurament els frenaria la cara de Clint Eastwood que vaig posar. I em ve al cap ara tot això a conte de la situació actual de l'Alcoyano, perquè tal com va la cosa em veig El Collao asfaltat d'ací a quatre dies. O convertit en un centre d'interpretació de Batoi. Em sabria greu que desapareguera, la veritat, perquè no podria ensenyar-lo a la meua descendència i contar-los una batalleta d'ancià: xiquets, ací es jugava al futbol, es bevia licor de menta amb gel i al vostre agüelo el van voler linxar.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00