Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Solc celebra la Setmana de la salut entre el 27 de maig i el 8 de juny

Meditació, un taller sobre psicologia, salut i esport o d'hàbits saludables configuren la programació que es desenvoluparà entre Alcoi, Cocentaina i Ibi

Solc celebra la Setmana de la salut-Entrevista a Reyes Cortés i Sandra Medina

Solc celebra la Setmana de la salut-Entrevista a Reyes Cortés i Sandra Medina

12:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716555398407/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Solc, l'associació comarcal d'ajuda en el tractament del càncer, ha organitzat la 14a edició de la Setmana de la salut que se celebrarà del 27 de maig al 8 de juny. En Hoy por hoy Alcoy hem rebut a Sandra Medina, component de la junta directiva, i Reyes Cortés, treballadora social en Solc i han explicat les activitats previstes als municipis on té presencià l'associació.

Es tracta d'una programació que s'enceta el proper dilluns amb meditació, el dimecres 29 hi ha un taller sobre Descubre tus fortalezas en el Centre Social Real Blanc de Cocentaina i el 31 de maig hi haurà un taller de Risoterapia i emocions positives a Ibi. En algunes d'aquestes activitats, les places ja estan completes. Sí que queden places per al taller Psicología, salud y deporte que se celebrarà el divendres 7 de juny de 17 a 20 hores i el dissabte 8 de juny de 10 a 13 horas. Les persones que vulguen anar, han d'inscriure's cridant al telèfon 96 554 50 53 o 625 817 685. El taller és gratuït.

Així mateix, durant aquestos dies, la treballadora social i el nutricioniste i fisioterapeuta de Solc duran a terme xerrades sobre Hábitos saludables y autocuidados a col·legis d'Alcoi i comarca.

Cortés i Medina, en l'entrevista, donen més informació sobre aquesta setmana, que en este 2024 es durà a terme en el marc de la celebració del 25è aniversari de Solc, i d'altres activitats solidàries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00