Economía y negocios

El soci d'Iñaki Urdangarín a l'Institut Nóos podria sol·licitar una nova compareixença davant el jutge

En el maratonià interrogatori d'aquest cap de setmana, el Duc de Palma va derivar tota la responsabilitat a Santiago Torres en la gestió de l'Institut Nóos

ACN

Fa tres setmanes, el soci d'Iñaki Urdangarín, Diego Torres, es va acollir al seu dret a no declarar esperant la versió del Duc de Palma d'aquest cap de setmana. Ara que ha vist com Urdangarín li deriva tota la responsabilitat de la gestió de l'Institut Nóos i les 7 empreses que en depenien, probablement demanarà tornar a comparèixer davant de l'instructor.

Segons la trasncripció de la declaració a la que ha tingut accés la SER, el Duc de Palma ha assegurat que tota la contabilitat la portaven Torres i un dels seus cunyats, Marco Antonio Tejeiro. De fet, Urdangarin diu que quan va trencar la relació amb el seu soci, ja tenia la sensació que els comptes no eren transparents, però que no el va denunciar perquè volia començar projectes nous. El Duc també reconeix que va reunir-se amb Jaume Matas al Palau de Miravent sense donar explicacions ni a la Infanta ni al seu sogre. Un extrem que ha tornat a matitzar el seu advocat portaveu, Mario Pascual Vives.

Más información

Urdangarin també ha assegurat que mai havien contractat treballadors per cobrar la seguretat social i ha desvinculat la Infanta Cristina de qualsevol decisió i moviment en el sí de les empreses investigades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00