, 04 de de 2022

Otras localidades

El BBVA aportarà 2'2 milions d'euros per intentar mantenir la obra social d'Unnim

Amb aquests diners es busca mantenir els projectes socials més importants de les antigues caixes de Terrassa, Sabadell i Manlleu

En total, durant el període 2012-2013, Unnim podrà destinar 5 milions d'euros a projectes d'obra social. 2'2 milions els posarà el BBVA i la resta sortiran dels diners que pugui generar Unnim Caixa que, recodem-ho, és la part de l'antiga entitat que es dedica a la obra social. I d'on treurà aquests 2'8 milions? Doncs, en principi, de les reserves, de lloguer d'edifics o d'allò que ells mateixos generen, per exemple amb la taquilla d'una obra de teatre. El director territorial del BBVA a Catalunya, Xavier Queralt, afirma que la seva voluntat és que els antics clients d'Unnim es continuïn sentint vinculats al banc.

"En aquest tipus d'actuacions on no hi teníem tanta vinculació hem vist que els nostres clients hi demostren interès i, per això, volem participar-hi d'una forma més activa sumant-nos a aquests projectes que ja existien a les tres caixes", assegura.

Hi haurà diners específics per projectes a Terrassa, Sabadell i Manlleu, i també un altre partida per accions a tot el territori on Unnim hi tingui implantació. Cada any caldrà decidir quin pressupost hi destina el BBVA. Aquest exercici disposaran de 5 milions d'euros però cal recordar que 2 anys enrere la partida era de 15 milions, és a dir, del triple.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?