Economía y negocios

El BBVA aportarà 2'2 milions d'euros per intentar mantenir la obra social d'Unnim

Amb aquests diners es busca mantenir els projectes socials més importants de les antigues caixes de Terrassa, Sabadell i Manlleu

En total, durant el període 2012-2013, Unnim podrà destinar 5 milions d'euros a projectes d'obra social. 2'2 milions els posarà el BBVA i la resta sortiran dels diners que pugui generar Unnim Caixa que, recodem-ho, és la part de l'antiga entitat que es dedica a la obra social. I d'on treurà aquests 2'8 milions? Doncs, en principi, de les reserves, de lloguer d'edifics o d'allò que ells mateixos generen, per exemple amb la taquilla d'una obra de teatre. El director territorial del BBVA a Catalunya, Xavier Queralt, afirma que la seva voluntat és que els antics clients d'Unnim es continuïn sentint vinculats al banc.

"En aquest tipus d'actuacions on no hi teníem tanta vinculació hem vist que els nostres clients hi demostren interès i, per això, volem participar-hi d'una forma més activa sumant-nos a aquests projectes que ja existien a les tres caixes", assegura.

Más información

Hi haurà diners específics per projectes a Terrassa, Sabadell i Manlleu, i també un altre partida per accions a tot el territori on Unnim hi tingui implantació. Cada any caldrà decidir quin pressupost hi destina el BBVA. Aquest exercici disposaran de 5 milions d'euros però cal recordar que 2 anys enrere la partida era de 15 milions, és a dir, del triple.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00