Martes, 28 de Junio de 2022

Otras localidades

Pere Macias: "Duran hauria de donar explicacions"

El portaveu adjunt de CiU al Congrés aconsella al líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, que surti a donar explicacions sobre el cas Pallerols, tot i que remarca que cal esperar el que diu la sentència

Pere Macias als estudis de Ràdio Barcelona

Pere Macias als estudis de Ràdio Barcelona / XAVIER SÁNCHEZ

Pere Macías diu que trenca una llança a favor d'Unió i recorda que el cas Pallerols no va ser gratuït per a l'organització, perquè va suposar l'expulsió del llavors secretari general del partit.

Pere Macías, com a company d'escó de Josep Antoni Duran i Lleida al Congrés, diu que si li ha de donar un consell "seria bo que sortís, que expliqués les coses com són i què s'ha reconegut o no" amb aquest acord del cas Pallerols.

Macías, en una entrevista a l'Hora L, remarca que cal esperar a veure el text de la sentència judicial per comprovar fins on arriba o no aquest reconeixement del finançament irregular.

Tot i això, el portaveu adjunt de CiU al Congrés reconeix que "els ciutadans mereixen explicacions i seria bo que les donés el propi Duran. Això pot ser molt útil".

Pere Macias destaca, però, que ja va comparèixer Marta Llorens, que "no és un qualsevol, és la vicepresidenta d'Unió" i també remarca que aquest cas ja va ser traumàtic per las democristians "amb un fet cruent, que va ser l'expulsió del seu secretari general. Això no va ser gratuït per a UDC".

Macias ha apuntat que "En Duran, que llavors es cuidava menys del partit, va passar a ficar-hi més i això va acabar amb les expulsions"

El portaveu convergent diu que tots els partits haurien de ser capaços de seure i endegar profundes reformes perquè el ciutadà veiés al polític com la persona que el representa i es recuperi la confiança. Segons Macias, "el sistema electoral està pensat per fer partits segurament més forts del que convé"

Pere Macías comenta el cas Pallerols a l'Hora L

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?