Ciencia y tecnología | Actualidad

El Mobile World Congress espera batre rècords

L'organització del Mobile World Congress preveu superar tots els seus records en la nova seu de Fira Gran Via de l'Hospitalet

D'esquerra a dreta, Ben Wood, John Hoffman i Michael O'Hara presenten el Mobile World Congress 2013(ACN)

Del 25 al 28 de febrer es generarà un impacte de més de 300 milions d'euros i més de 6.500 llocs de treball. És la setena edició consecutiva que el Congrés de Telefonia Mòbil se celebra a Barcelona.

A més dels diners i els llocs de treball, també es preveu superar la xifra d'assistents, que va ser de 70.000, gràcies a la nova ubicació, a Fira Gran Via on s'hi dedicaran 94.000 metres quadrats.

Más información

Fins ara, el Congrés disposava de 70.500 al recinte de la Plaça d'Espanya. El Conseller Delegat de l'entitat organitzadora, John Hoffman, és optimista: "Enguany trencarem tots els rècords. La gent ve al congrés no només a parlar del futur, sinó també a posar-se al dia amb els companys. Fira de Barcelona ha creat unes instal.lacions fantàstiques i tenim moltes ganes de posar-nos-hi i gaudir-les",

Durant els 4 dies de Congrés, hi haurà 3.000 ponents i representants governamentals de 140 delegacions. El nombre d'expositors serà similar al de l'última edició: uns 1.500, 70 d'ells catalans. Es preveu ampliar les connexions de transport en autobús, amb els hotels i l'Aeroport i una reorganització dels taxis que encara s'està acabant de dissenyar.

  • <a name="despiece1"></a>Novetats del MWC 2013
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00