Sábado, 28 de Mayo de 2022

Otras localidades

La SER es ratifica en la informació de la sentència del 'cas Pallerols'

Des de Xile i mitjançant Twitter, el líder d'Unió nega que la sentència del 'cas Pallerols' hagi condemnat Unió per finançament irregular i que el jutge obligui els democristians a pagar la multa". La SER es ratifica i aporta fragments de la sentència que confirmen la responsabilitat d'Unió

Fragment de la sentència del cas Pallerols que deixa clara la responsabilitat d'Unió Democràtica

Fragment de la sentència del cas Pallerols que deixa clara la responsabilitat d'Unió Democràtica / CADENA SER

Des de Xile, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, manté la postura que ja va fixar en una entrevista a la Cadena SER fa uns dies: que Unió no es va finançar irregularment i que ell no ha de plegar.

Duran ha utilitzat un mitjà molt habitual per a ell, la xarxa social Twitter. La seva piulada diu literalment "Hi ha qui diu el que volia que digués la sentencia i no diu. La multa a Gavaldà és penal i Unió és només responsable CIVIL subsidiària."

En un altre missatge posterior carrega contra la informació de la Cadena SER: "La Ser diu: sentència Pallerols condemna Unió x finançament irregular i q el jutge ens obliga a pagar multa 100mil/¤ a Gavaldà. Fals!"

La SER es ratifica en la seva informació i aporta en aquesta mateixa notícia fragments de la sentència que confirmen la responsabilitat d'Unió Democràtica.

Marc Molins, Doctor en Dret Penal: "la sentència deixa clar que el finançament il.legal s'ha produit"

Duran i Lleida reitera, després de conèixer la sentencia del 'cas Pallerols' que no hi ha hagut finançament irregular d'Unió (25-1-2013)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?