Sociedad

La SER es ratifica en la informació de la sentència del 'cas Pallerols'

Des de Xile i mitjançant Twitter, el líder d'Unió nega que la sentència del 'cas Pallerols' hagi condemnat Unió per finançament irregular i que el jutge obligui els democristians a pagar la multa". La SER es ratifica i aporta fragments de la sentència que confirmen la responsabilitat d'Unió

Fragment de la sentència del cas Pallerols que deixa clara la responsabilitat d'Unió DemocràticaCADENA SER

Des de Xile, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, manté la postura que ja va fixar en una entrevista a la Cadena SER fa uns dies: que Unió no es va finançar irregularment i que ell no ha de plegar.

Duran ha utilitzat un mitjà molt habitual per a ell, la xarxa social Twitter. La seva piulada diu literalment "Hi ha qui diu el que volia que digués la sentencia i no diu. La multa a Gavaldà és penal i Unió és només responsable CIVIL subsidiària."

En un altre missatge posterior carrega contra la informació de la Cadena SER: "La Ser diu: sentència Pallerols condemna Unió x finançament irregular i q el jutge ens obliga a pagar multa 100mil/¤ a Gavaldà. Fals!"

La SER es ratifica en la seva informació i aporta en aquesta mateixa notícia fragments de la sentència que confirmen la responsabilitat d'Unió Democràtica.

Más información

Marc Molins, Doctor en Dret Penal: "la sentència deixa clar que el finançament il.legal s'ha produit"

03:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130125csrcsrnac_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Duran i Lleida reitera, després de conèixer la sentencia del 'cas Pallerols' que no hi ha hagut finançament irregular d'Unió (25-1-2013)

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130125csrcsrnac_8.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00