Domingo, 10 de Diciembre de 2023

Otras localidades

La PAH diu que buscaran un altre edifici si els fan fora del que han ocupat a Salt

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca diu que si els fan fora de l'edifici que han ocupat a Salt, n'ocuparan un altre. De moment, l'entitat propietària d'aquest bloc de pisos per estrenar no ha presentat cap denúncia

L'edifici ocupat a Salt per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

L'edifici ocupat a Salt per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca / ACN

És un edifici amb 15 pisos buits, sense vendre, que la PAH ha ocupat per donar un habitatge a 15 famílies desnonades. Han fet una ocupació ben planificada, assessorats per advocats i un arquitecte.

Han aconseguit llum i aigua i ara toca anar acomodant les famílies que ho necessitin. Estan convençuts que no serà fàcil i esperen que l'entitat propietària de l'immoble, el Banc Mare Nostrum, recorri als jutjats per fer-los fora.

De moment, però, no consta que hagi presentat denúncia. La portaveu de la PAH, Marta Afuera, ha assegurat que si els fan fora, buscaran altres habitatges per ocupar. Afuera avisa -fent un joc de paraules amb el nom del moviment- que no "PAHraran" i que ocuparan tants pisos com necessiten. "El que no és just és que hi hagi gent sense casa quan hi ha milers i milers i milers de pisos buits"

Des de divendres que van entrar a l'immoble, s'han organitzat en comissions per omplir els pisos amb els mobles indispensables per fer-hi vida. A més a més, just davant de l'edifici, al costat de l'hospital Santa Caterina, han fet un hort urbà que ja han començat a cultivar-lo.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?