Ocio y cultura

Buscant el millor cavaller i la millor princesa del Priorat

La Biblioteca de Falset ha acollit un càsting molt especial per tal d'escollir a Sant Jordi i a la donzella. La prova ha estat una de les activitats organitzades dins del marc de l'activitat "Revetlla de Sant Jordi", que enguany han organitzat totes les biblioteques públiques catalanes la vigília de la Diada

La biblioteca de Falset fa un càsting de nenes i nens per tal d'escollir Sant Jordi i la donzellaEVA HIDALGO

Corones, vestits de tul, escuts, armadures i fins i tot cavalls per pujar-hi a sobre. Als candidats a ser els protagonistes de la llegendano els faltava ni un detall. Més d'una vintena de nens i nenes d'entre dos i sis anyshi han optat. També n'hi ha hagut tres que han volgut ferde dolent de la pel.lícula, el drac, i s'han fabricat caps de cartró per semblar més reals. El més petit tenia 8 mesos i anava a dins del cotxet, amb un cap de roba fabricat expressament per a l'ocasió.

La direcció del centre va obrir el concurs a tots els públics, tot i que finalment tan sols els més petits de la casa s'hi han atrevit. Els adults han preferit quedar-se en un discret segon pla, acompanyant als infants al certamen. Elsfamiliars asseguren que elsnens estaven molt nerviosos: "avui la Paula no ha volgut anar a jugar al parc perquè sabia que s'havia de vestir de princesa i venir", explica una de les mares.

Más información

Els encarregats d'escollir els guanyadors han estat quatre persones de Falset vinculades a entitats i associacions que han fet de jurat per un dia, preguntant als nens sieren prou valents i demanant-losexhibicions amb l'espasa. Als dracs els han demanat que demostressin com en són, de ferotges, i a les donzelles que desfilessin amb els seus vestits.

Aquesta tarda els guanyadors recolliran el seu premi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00