Sociedad | Actualidad

El 15M torna al carrer

Unes 5.000 persones han recorregut els carrers de Barcelona en una manifestació per commemorar el segon aniversari del 15M

Un aspecte de la manifestació de Barcelona, que ha aplegat unes 5.000 persones en el segon aniversari del moviment 15 M(ACN)

L'acte ha aplegat diferents plataformes i moviments socials, des dels afectats per la Hipoteca, a la marea groga per l'educació o els iaioflautes i ha acabat amb l'ocupació d'un edifici al carrer Sant Pere Més Baix.

Es tracta d'un edifici desocupat de quatre plantes, al número 88 del carrer Sant Pere Més Baix de la ciutat on el col·lectiu del 15M va desplegar una gran pancarta anunciant l'ocupació. És la segona que es produeix a la capital catalana després de la que va tenir lloc a Nou Barris fa uns mesos.

Más información

Com ja va passar llavors, els manifestants han ofert l'habitatge a una família desnonada que ha ocupat un dels pisos després que alguns membres del col·lectiu reobrissin l'espai tapiat a cops de martell.

Va ser el punt final d'una manifestació pacífica que va recórrer la Gran Via fins Arc de Triomf, amb crits contra els bancs, la corrupció i els polítics i que va acabar sense cap incident.

A Lleida també es va fer una altra manifestació que va reunir unes 200 persones. De fet els actes per commemorar el segon aniversari del 15M s'allargaran fins dimecres. Durant aquest cap de setmana la Plaça Catalunya ha acollit debats, àgores i assemblees.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00