Lunes, 16 de Mayo de 2022

Otras localidades

Ziani nega ser un espia i diu que contra ell només hi ha motius polítics

Noureddine Ziani, el marroquí que el Centre Nacional d'Intel.ligència ha proposat expulsar, diu que és una injustícia i nega ser un salafista radical o un espia. No veu més motius que els polítics

Noureddine Ziani inaugura un curs sobre Catalunya per a imams a la seu de Nous Catalans lligada a CDC

Noureddine Ziani inaugura un curs sobre Catalunya per a imams a la seu de Nous Catalans lligada a CDC / ANNA PUNSÍ

Noureddine Ziani ha inaugurat avui a Santa Coloma de Gramanet un curs sobre Catalunya per a imams a la seu de la Fundació Nous Catalans lligada a Convergència Democràtica.

El marroquí Noureddine Ziani, director de l'Espai Catalanomarroquí de la Fundació Nous Catalans -vinculada a CDC-, s'ha mostrat "indignat" per l'ordre d'expulsió emesa pel CNI, per la qual el podrien fer fora en les properes hores.

Ziani veu motivacions polítiques en l'acusació i ha dit en declaracions als mitjans: "Ens acusen de ser independentistes i nacionalistes. Això és una acusació? No ho entenc".

El marroquí ha defensat que mai "a la vida" ha estat vinculat al salafisme radical com sosté el CNI i ha assenyalat que és una "contradicció" que alhora se l'acusi de formar part dels serveis secrets del Marroc. "Potser s'equivoquen de persona o d'estratègia. Però espero que s'aclareixi i que em donin l'oportunitat de defensar-me", ha afegit. "Fins ara no entenc què ha passat ni els motius d'això".

Ziani ha explicat que l'únic que s'ha fet des de l'entitat Nous Catalans ha estat explicar a les mesquites la seva posició envers el nacionalisme i l'estat propi, però això "no vol dir que els obliguem a compartir la nostra posició", ha aclarit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?