Sociedad

Ramon Ramos: "es va descuidar el turista rus"

L'actual director del Patronat de Turisme de Girona acusa l'anterior equip de govern d'haver descuidat el turisme rus. Per Ramon Ramos, es tracta d'un client prioritari.

Es tracta d'un visitant amb un alt poder adquisitiu que pot ser clau per salvar la temporada d'estiu. L'objectiu és que els russos no només vagin a la Costa Brava sud sinó que també estiuegin cap al nord.

El director del Patronat de Turisme diu que la Costa Brava va començar a perdre el turista rus ara fa quatre anys però que els dos últims s'ha començat a treballar per recuperar-lo. Aquests turistes van començar a arribar a la Costa Brava ara fa més de 20 anys, als municipis de Lloret de Mar i Platja d'Aro, però els últims estius van desplaçar-se cap al sud de Catalunya -a la Costa Daurada- buscant grans complexos turístics.

Más información

Ramos diu que això és culpa de l'anterior equip de govern del Patronat, que va considerar que el rus no era un turista prioritari. Ara, en canvi, s'ha invertit la tendència i s'ha ampliat la promoció a Rússia -aquest estiu s'ha fet en ciutats a les que, fins ara, no s'hi havia anat mai- i els esforços se centren, també, en aconseguir que no es concentrin només a la Costa Brava Sud i que, cada cop més, descobreixin els municipis de la zona nord.

Ramos explica que la promoció que es fa a Rússia és semblant a la que es fa al mercat francès. Els francesos encara representen un 35% del total de visitants i continuen essent els turistes més fidels.

Hora L. "Crec que la temporada serà bona, són els imputs que tenim amb els touroperadors"

11:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130701csrcsrcat_19.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00