Sociedad

Dol generalitzat

La Generalitat, partits polítics i moltes institucions catalanes han mostrat la seva consternació per la tragèdia ferroviària de Galicia. Mas destaca<b> "l'esperit de fraternitat que caracteritza el poble català respecte a tots els pobles del món i tots els pobles d'Espanya"</b>

Artur Mas i Xavier Trias han presidit el minut de silenci en memòria de les víctimes de Santiago.ACN

El Govern i el ple del Parlament han fet aquest migdia un minut de silenci com a mostra de dol i suport a les famílies de les víctimes de l'accident de tren d'ahir al vespre a Santiago que ha fet més de setanta morts i un centenar de ferits.

L'Associació Catalana de Municipis i l'Ajuntament de Barcelona s'han sumat a la iniciativa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies de guardar a les 12 del migdia un minut de silencia per expressar el condol a les víctimes.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat a disposició del poble gallec i de les seves autoritats"tot allò en què bonament puguem ajudar, dintre d'aquest esperit de fraternitat i solidaritat que caracteritza el poble català respecte a tots els pobles del món i tots els pobles d'Espanya"

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00