Martes, 09 de Agosto de 2022

Otras localidades

El PSC nega haver fet cap encàrrec o pagament a Método 3 al 2010

Tot i això, hi ha un correu que evidencia que una directiva de Método 3 li comunica que té una factura per passar-li

El sumari del cas de presumpte espionatge a la líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, i a l'ex esposa de Jordi Pujol Ferrussola revela que en la declaració de la gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, va assegurar davant la jutge que rebia ordres de José Zaragoza, però que no van fer cap encàrrec a Método 3 durant el 2010. També nega que es pagués cap factura a l'agència aquell any. Tot i això, hi ha un correu que evidencia que una directiva de Método 3 li comunica que té una factura per passar-li.

Bruguer va explicar a preguntes de la jutge i del fiscal que treballa al partit des de fa 9 anys on s'ocupa de la gestió administrativa i econòmica. Amb la detectiu Elisenda Villena es coneixen des de fa 20 anys per motius professionals però també personals.

Sis dies després de la gravació a la Camarga, la gerent del PSC va rebre un correu de Villena on li demanava com havien de facturar un treballs, que segons la policia, podrien correspondre's amb l'espionatge. Malgrat això, Bruguer va negar a preguntes de la fiscalia que tingués a veure amb alguna feina.

Bruguer també va remarcar que no es paga res sense el seu consentiment o sense que passi per les seves mans i que l'any 2010 no va encarregar cap feina, ni va pagar cap factura a Método 3. Responia així a preguntes de la jutge Elisabet Castelló.

Bruguer va insistir que només havien contractat 3 treballs a l'agència però els anys 2009 i 2011. I sobre una possible trobada amb Villena a la seu del PSC, va dir que no ho recordava. I va insistir que amb la detectiu eren amigues i que algun cop la visitava, amb motiu, per exemple del seu aniversari.

Lluïsa Bruguer: "No he recibido ningún mensaje de Villena en relación con algún trabajo"

Lluïsa Bruguer: "Le aseguro que yo no he encargado nada"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?