Sociedad | Actualidad

DERBI BLAUGRANA (1-0 ) | 30-10-2013

Un Barça incisiu al llarg dels 90 minuts guanya per la mínima a un Espanyol segur en defensa que no ha pogut evitar el gol d'Alexis a la segona part.

El delantero chileno del FC Barcelona Alexis Sánchez (d) celebra su gol, primero del equipo, con el brasileño Neymar Da Silva, durante el partido, correspondiente a la duodécima jornada de Liga de Primera División(EFE)

L'entrenador del Barça, Tata Martino, ha plantejat el derbi amb un onze de gala, liderat pel joc ofensiu de Neymar i Alexis.

Al llarg de la primera part, el Barça tot i la seva insistència s'ha topat amb un gran Kiko Casilla, capaç de truncar les ocasions blaugranes capitanejades pels xuts d' Alexis, Iniesta i Xavi. En les acaballes dels primers 45 minuts, Alves amb un bona canonada s'ha topat amb el pal, deixant així el marcador amb empat a 0.

En la represa, el Barça mitjançant un bona rematada de cap de Leo Messi ha tornat a posar a prova el porter blanc-i-blau que amb una gran intervenció ha evitat el gol, minuts després un gran xut de Neymar ha sortit fregant el pal, preludi del que seria l'únic gol de la nit al Camp nou. En el minut 68, després d'una assistència de Neymar per Alexis Sánchez el públic blaugrana ha pogut celebrar el gol del xilè, el setè en la lliga, que en els darrers partits està vivint el seu millor moment com a jugador blaugrana.

En els darrers minuts de partit, els d'Aguirre han intentat empatar el partit, però un Barça sòlid en defensa ho ha evitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00