Sociedad

Crida de Junqueras als catalanistes del PSC perquè es desmarquin de Navarro

Oriol Junqueras emplaça al sector més catalanista del PSC a seguir donant suport al procés, independentment del que decideixi la direcció del partit. El President d'ERC ho ha dit des de Brussel.les, on avui ha explicat que hi ha motius jurídics i econòmics que avalen que una Catalunya independent no sortiria de la Unió

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras -ACN-(ACN)

Junqueras demana a les bases del PSC que no facin cas a la direcció del partit si Pere Navarro baixa del treu i que continuïn donant suport al procés sobiranista: "Esperem que bona part del PSC, dels seus quadres, regidors, alcaldes, etc. Segueixin fidels i lleials a la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya i, per tant, la nostra mà estesa perquè estiguin sempre al costat de la majoria dels ciutadans de Catalunya"

Junqueras ha participat avui en la conferència "dret a decidir" organitzada per l'Aliança Lluire Europea. Ha demanat a les institucions europees que vetllin pels drets democràtics dels catalans.

El líder republicà defensa que cap tractat preveu l'expulsió d'un territori per exercir la democràcia i també que cap multinacional instal·lada a Catalunya voldria quedar fora del lliure mercat.

Más información

Insisteix en que ERC no vol un avançament electoral tot i que podria convertir-se en primera força i contempla obertament la possibilitat d'entrar al govern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00