Sociedad | Actualidad

El vent no redueix la contaminació a Barcelona

Continua l'elevada contaminació a Barcelona tot i el vent. Fins demà es mantindrà activat el protocol que es posa en marxa quan s'arriba a nivells de diòxid de nitrogen que poden perjudicar la salut

Vista aèria de Barcelona(ACN)

El vent que ha bufat aquest matí a l'àrea de Barcelona no ha aconseguit reduir els nivells de contaminació atmosfèrica en aquesta zona. I per tant, encara es manté activat el protocol que es posa en marxa quan s'arriba a nivells de diòxid de nitrogen que perjudiquen la salut.

La Directora de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, ha explicat a l'Hora L de SER Catalunya que "l'anticicló és tant potent que per molt que hi hagi una entrada de vent l'única cosa que fa és desplaçar la contaminació d'un barri a un altre, i per tant els nivells continuen sense ser prou bons".

Per tant, la recomanació continua sent que no es faci esport a l'aire lliure, que en la mesura del possible no s'utilitzi el cotxe i que els nens i les persones amb malalties respiratòries estiguin el menys temps possible al carrera.

Más información

La Directora de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, creu que els ciutadans no són prou conscients que ells poden incidir sobre el grau de contaminació i que per això no ha notat un descens del nombre de vehicles que han circulat per l'àrea metropolitana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00