Sábado, 28 de Mayo de 2022

Otras localidades

Aixequen la suspensió dels vuit Mossos del 'cas Raval'

Els agents podran tornar a la feina, tot i que se'ls aplica un trasllat de destí. No tornaran a la comissaria de Ciutat Vella ni faran feina de carrer, sinó que s'integraran en altres serveis policials

La Direcció General de la Policia ha pres aquesta decisió a la vista de les declaracions dels 8 mossos, de la modificació de l'informe realitzat per la policia espanyola sobre el cas i de l'informe forense definitiu sobre les causes de la defunció de l'empresari Juan Andrés Benítez. Als altres dos mossos imputats en el cas no se'ls va apartar del cos.

Interior va apartar temporalment del cos els vuit mossos imputats que van participar en la reducció de l'empresari Juan Andrés Benítez el passat 5 d'octubre al carrer Aurora de Barcelona després que el jutge decidís imputar-los en el cas. Aleshores, el departament ja va afirmar que es tractava d'una suspensió de feina "cautelar" que es mantindria en funció del curs que seguís el procés judicial. Pel que fa als altres dos agents imputats, Interior va decidir en un cas no apartar-lo i canviar-lo de destí, i en l'altre no es va prendre cap mesura cautelar.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?