Sábado, 25 de Junio de 2022

Otras localidades

Dos mossos condemnats per denúncia falsa

Condemnats a dos anys de presó dos agents que van falsificar una denuncia fent passar per maltractadora de nadons una gitana romanesa que l'únic que havia fet era demanar caritat a les portes d'un supermercat de Barcelona

També hauran de pagar 12.000 euros a la dona com a indemnització

Va passar l'abril del 2010. Els dos Mossos van abordar la dona a les portes del supermercat per denunciar-la. A la minuta policial, però, van fer-hi constar que la dona va llençar a terra el cotxet amb el seu nadó de dos mesos a dins i va començar a donar-li puntades de peu.

Una seqüència que els testimonis presencials i un dictamen mèdic van desmentir rotundament durant la instrucció del cas.

Els policies han reconegut l'error i han acceptat la pena, que inclou el pagament de 12.000 euros pels danys morals que van patir els pares.

Arran de la falsa denuncia policial, la direcció general d'atenció a la infància va fer-se càrrec de la criatura, durant 8 mesos. Sara Gimènez, advocada de la víctima, explica que "per descomptat que una indemnització d'aquest tipus no és suficient per compensar una víctima que, per una acusació injusta li han tret el seu nadó durant vuit mesos. Això no es paga amb diners"

L'Audiència de Barcelona condemna als dos Mossos a dos anys de presó i una inhabilitació durant un any per exercir com a policies per un delicte de denuncia i acusació falsa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?