Sociedad | Actualidad

La Paeria pagarà la factura de l'aigua a 400 famílies

L'ajuntament de Lleida destina 50.000 euros a fer-se càrrec del subministrament de l'aigua d'aquells qui no la puguin pagar. Es farà càrrec de fins a 4 mesos

(Una factura de l'aigua a Lleida -FOTO:RÀDIO LLEIDA-)

L'Ajuntament de Lleida pagarà el rebut de l'aigua a 400 famílies amb problemes econòmics. La Paeria, a través d'un cànon establert amb el contracte d'aigües de Lleida , ha creat aquestes ajudes d'un total de 50 mil euros.

La regidora Marta Camps, explica que durant 4 mesos es pagarà la totalitat de la factura de famílies amb pocs recursos. La primera tinent d'alcalde apunta que la idea és "treure aquest cànon de 50 mil euros que nosaltres decidim destinar-ho a fer front a això i garantir que totes les famílies de Lleida tinguin accès a un bé bàsic com és l'aigua potable".

L'Aplec més ecològic

Això s'ha conegut en la comissió d'urbanisme municipal, on s'ha donat a conèixer que l'Aplec del caragol ha aconseguit reciclar enguany un 20 per cent més que l'edició passada. S'han recollit prop de 17 tones de residus reciclables, sobretot d'envasos i vidre. Enguany s'han eliminat els contenidors dins de les penyes, i s'ha promogut el reciclatge.

Marta Camps, Regidora Urbanisme. La Paeria pagarà l'aigua per assegurar "aquest bé bàsic"

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140526csrcsrcat_23.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00