Sociedad | Actualidad

Santa Teresina demana vigilància per l'augment d'indigents els dies de missa

En una carta a la Paeria, signada per Parròquia, AAVV veïns d'Universitat i comerciants de la Zona Alta alerten d'amenaces de pidolaires a veïns i feligresos

(Acte litúrgic dins de la Parròquia de Santa Teresina -FOTO:PAERIA-)

La parròquia de Santa Teresina de Lleida alerta de l'increment d'actes incívics dels indigents que es concentren a la plaça de les missions, sobretot en hores de missa.

En una carta, signada conjuntament per l'associació de veïns d'Universitat i l'Associació de comerciants de la Zona Alta adverteixen de les amenaces de pidolaires que reben els veïns i feligresos del santuari.

La carta, signada per les associacions i que la parròquia traslladarà a la Paeria, adverteix que darrerament hi ha hagut un increment d'indigents a la zona.

Denuncien continues amenaces, sobretot els dies més concorreguts, arribant a ser violentes en alguns casos, diu el pare prior Jesús Sans. Demana més control. Per això, el religiós defensa la idea carta, ja que diu que "és una zona que està molt freqüentada per moltes famílies i per molta canalla. Per tant, de cara a futur hi ha d'haver més vigilància, i perquè hi hagi més vigilància s'ha de dir públicament".

L'ajuntament diu que ja s'han fet actuacions a la zona, però que no hi ha un problema d'inseguretat.

Jesús Sans, pare prior Santa Teresina: "perquè hi hagi més vigilància s'ha de dir públicament"

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140605csrcsrcat_15.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00