Sociedad | Actualidad

Soterrar cables

El PP a Lleida proposa que la nova concessionària de l'enllumenat públic soterri els cables que encara passen a tocar dels balcons. Alerten del perill que suposa

(Un cable que va de balcó a balcó a Pi i Margall -FOTO:RÀDIO LLEIDA-)

El PP demanarà divendres al debat de l'estat de la ciutat de Lleida que s'acabi de soterrar els cables elèctrics que encara es poden veure al cel de la ciutat.

Per això proposa que la nova empresa concessionària de la xarxa d'enllumenat públic actuï en carrers com Canonge Brugulat, Riu Éssera o Pi i Margall, on el cablejat està a la vista.

Els Populars diuen que suposa un risc per al veïns. Per això, i aprofitant la inversió de 2 milions d'euros que l'empresa concessionària ha de fer en noves instal·lacions, el portaveu del PP, Joan Vilella, reclama intervencions.

"Pensem que cal aprofitar aquesta circumstància -apunta Vilella- per una vegada per totes acabar amb aquesta imatge poc gratificant d'aquesta imatge de cablejat elèctric penjant dels balcons i procedir a soterrar-lo".

Resposta de l'alcalde Àngel Ros.

Aquesta inversió va dirigida a renovar l'enllumenat i veu difícil soterrar tota la xarxa amb aquest pressupost. Ros assenyala que "se'm fa estrany que amb 2 milions d'euros tenint en compte que s'ha de renovar les llums led i de baix consum, també es puguin soterrar totes les línies de la ciutat".

Molts carrers de barris com Magraners i Bordeta encara tenen el cablejat a la vista.

Àngel Ros, alcalde Lleida. Amb 2 milions d'euros dubta que "es puguin soterra totes les línies"

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140617csrcsrcat_24.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Joan Vilella, portaveu del PP vol"acabar amb aquesta imatge poc gratificant de cablejat elèctric"

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140617csrcsrcat_25.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00