Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Casos similars a les Terres de l'Ebre

El cas de Torredembarra no és l'únic on s'investiga la presumpta contractació irregular d'aquesta empresa consultora, EFFIAL, que també va treballar pels Ajuntaments de l'Ametlla de Mar i d'Ascó. El cas l'estan investigant, en paral•lel, els jutjats de Tortosa i Gandesa.

A l'Ametlla de Mar s'investiguen les presumptes incompatibilitats del gerent de l'empresa municipal LA CALA GESTIÓ, Antonio Martos, que a la vegada és soci majoritari d'EFFIAL. La consultora, s'encarregava de l'assessorament tècnics, fiscal i comptable de LA CALA GESTIÓ.

A Ascó, el cas és semblant, allí s'investiga la presumpta incompatibilitat en el contracte amb que es va adjudicar a EFFIAL la gestió de l'empresa municipal Ascó Serveis, on Martos també era el director general. Aquest dimecres, en declaracions a la Cadena SER, l'alcalde d'Ascó, Rafael Vida assegurava estar tranquil: 'hem enviat la informació als jutjats tal i com ens van demanar, i estem a l'espera que s'avanci en el cas'. Segons l'Ajuntament d'Ascó, la vinculació d'Ascó Serveis i EFFIAL va quedar del tot extingida el març del 2013.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00