Sociedad

Alcohòlics Anònims obre les 24 hores a Reus

Reus tindrà el primer servei d'Alcohòlics Anònims de Catalunya que estarà obert dia i nit. La iniciativa existeix a d'altres punts de l'estat com València o Madrid, però a casa nostra és pionera.

Alcohòlics Anònims tindrà un local a Reus a on s'hi podrà anar a qualsevol hora, dia i nit, ja que estarà obert permanentment per tal de donar resposta i atenció a totes aquelles persones que ho necessitin. Estarà situat al carrer Sant Roc nº7 de la capital del Baix Camp. En Gabriel, voluntari de l'associació, creu que era molt necessari: "hem d'oferir les màximes eines possibles per tal d'ajudar a totes aquelles persones que es veuen involucrades en un problema greu com és l'alcoholisme. Malauradament, cada cop hi ha més casos".

Hi ha d'altres punts de l'estat espanyol com Elx que ja disposen d'aquest servei de 24 hores, però a Catalunya encara no n'existia cap amb aquestes característiques.

S'amplia el servei a la capital del Baix Camp

Fins ara a Reus hi havia dos grups que funcionaven quatre hores a la setmana, als quals ara s'hi suma aquest servei de 24 hores. Suposarà un esforç important pels voluntaris, però en Gabriel assegura que valdrà la pena: "treballem amb sacrifici però també amb molta il·lusió. Creiem que tindrà molta sortida".

"L'alcoholisme és la malaltia de l'auto engany".

19:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20131112csrcsrcat_13.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00